2777
2789
عنوان

جاريم طلاق گرفته بچشو به گردن بگيرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6430 بازدید | 162 پست

ببین از من به تو نصیحت دل سوزی برای فامیل شوهر نکن کسی تکر نمیکنه که هیچ تو سرتم میزنن بایا اول زندگیته عشق باید بکنی بعدشم اپل زندگی بت شوهر خودت اختلافاتی پیش میاد دیگه وقت واسه للگی نمی مونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر میرسه در مورد علت طلاق عین سگ دروغ گفتن . ناتوانی و سه تا بچه پشت هم. باز میگفتی ناتوانی مالی قابل درک بود

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
فضول وامونده که میگن توویی بتوچه  مادرش که نمرده بیاد جمع کنه

متاسفم برات انسانیتت کجا رفته؟؟؟؟؟ امیدوارم این بلا سر خدت بیاد بفهمی یعنی چی

تیکر بارداری نیست تیکر تولده.لایک نکن.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:) 
لابد ناتوانی داره،بارداری ک با ریختن منی اتفاق میفته خیلی به رابطه خوب یا بد ربطی نداره

خب درمان کنن نه اینکه جدا شن

اولی ناخواسته دومی ناخواسته اخه سه تا ناخواسته؟!؟؟؟!!!این همه راه های جلوگیری 

بخدا نیم ساعته نی نی سایت را باز کردم همین جوری پشت سر هم تاپیکهای تعجب برانگیز میبینم🤔🤔🤔🧐

خب اون بچه مادر داره پدر داره 

اونا مسئول بزرگ کردن اون بچه ها هستن نه شما 

اگه بیاری بزرگ کنی شما و بچه بهم دل ببندین مادرش فیلش یاد هندستون کنه بیاد دنبال بچه اش چی؟؟؟

خودت بچه دار بشی بین بچه جاری و خودت فرق نمیذاریی؟ 

اون بچه خرج داره شب بیداری داره سختی داره عصاب بچه داری و تحمل داریی نکنه بیداری پشیمون بشی اذیت بشی بچه رو بزنی یا باهاش سخت برخورد کنی 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   

فاصله ات رو زیاد کن که اصلا روی  تو حساب نکنن. هرچی هم شد اصلا حرف نزن. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
حضانت با نگهداری فرق داره. تا هفت سال بچه میتونه پیش مادرش باشه ولی خب حضانت همچنان با پدر

در صورتیکه مادر بخاد ،که نمیخاد

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

بیچاره بچه ها☹️

اگه جاریت اصلا بر نمیگرده، و تو این بچه رو اگه غریبه هم بود قبول میکردی، و میتونی واقعا مادری کنی، قبول کن. 

قبلش هم تمام و کمال سنگاتو وا بکن تا هیچکس تو تربیت و حق و حقوق مربوط بهش دخالت نکنه. 

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 

ادم بچه خودش ک از پوستو گوشتو استخونشه یوقتایی حوصلشو نداره خسته میشه

بنظرم اینکارو نکن با اینک دلمم برای بچه کوچیکه میسوزه ولی خب توام گناه داری هنوز زندگی مشترکت شروع نشده درگیر بچه شی

جو گیر شدی 

خیالت راحت بعد ی مدت میشه وظیفت کسی هم ازت تشکر نمیکنه و اون وقته که از بچه متنفر میشی 

اگه فک میکنی داری واسه شوهرت خود شیرینی میکنی سخت در اشتباه هستی 

برادر شوهرت بره زن بگیره

به تو ربطی نداره 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
متاسفم برات انسانیتت کجا رفته؟؟؟؟؟ امیدوارم این بلا سر خدت بیاد بفهمی یعنی چی

چقدر بی شخصیت هستی تو 

استارتر الان گرمه نمیفهمه  مسئولیت یسری خوبی ها هزاران برابر از نکردنشه 

نفرینتم الهی به خودت برگرده