بچهامن دوساله اومدم تواين خونه و توعقدم بزودي ميخام برم خونه خودم ،جاريم سه تابچه داره داره طلاقشوميگيره،پسرش١٢سالشه يك دختر٢ساله ويك دختر٩ماهه.مادرشوهرم نميتونه جمع كنه خاهرشوهرامم خودشون بچه شيرخار دارن،ميخام بهشون پيشنهادبدم دختر كوچيكشوبده به من جمعش كنم اخه اون بچه چه گناهي كرده شيرمادرنيس بهش بدن شيرخشكم سخت ميگيره يسره ميخاد بقل باشه،نظرتون چيه تروخدا راهنمايي كنيد،اين پيشنهادو بدم بهشون؟
اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
اصلا ساده نشو. مادره زنده است بیاد بچه رو جمع کنه باباش نمرده مسولیت کارش رو قبول کنه شاید اینجوری سر عقل بیان
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله