2777
2789
عنوان

جاريم طلاق گرفته بچشو به گردن بگيرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6430 بازدید | 162 پست

چه انتخاب سختی

اگه انقدر روح بزرگی و بخاطر خدا و خیرخواهیت برای بچه میخوای اینکارو بکنی بگم خیلی انسان بزرگی هستی شما

ولی خب خیلی مسوولیت داره

فردا کوچکترین اتفاقی براش بیفته از چشم شما میبینن

بعد تا چه مدتی میخوای قبول کنی اگه تا یکی دوسالگیش که از اب و گل دربیاد اشکالی نداره 

ولی همیشه نمیتونی که،خودتم بعدا بچه دار میشی

مادرش چرا این کوچیکه رو نمیبره؟

نه نه اصلا 

بچه مادر میخواهد 

شاید کمک نباشه و شما هم دخالت نکنی 

با هم توافق کنند و برگردن سر زندگیشان 

گاهی اجبار باعث تغییر تصمیمات میشه 

در ضمن عروسک نیست که هزار تا مشکل و دردسر دره 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمال زياد نميخان بهش بدن و بچزوننش

عجب

به هرحال پدر و مادر وقتی بچه میارن باید مسئولیت اون طفل معصوما روهم قبول کنن 

دور کردن بچه از پدر یا مخصوصا مادرش خیلی ظلمه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
نه گذاشته رفته

شاید گذاشته تا یکم تحت فشاربزارتشون من بودم قبول نمیکردم در هردوره وظیفه پدر و مادر بچه س اگه خدایی نکرده فوت کرده بود میگفتم اره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

نه اصلاحتی اگه گفتن بردارهم قبول نکن اینطوری دوطرف شایدکوتاه اومدن طلاق نگرفتن ولی اومدیم وباهم کناراومدن چون تواین پیشنهادودادی باهات دشمنم میشن تازه میگن دوست داشت جداشیم به توچه اول زندگی پدرزنده مادرم زنده گورپدرجفتشون 

چرا طلاق میگیره،کاش راهی بود بسازن بخاطر بچه ها

ببخشيد ازنظرمن مست شده چون خونه دارن ماشين دارن شوهرش كارداره فقط بااين كاري نميكنه رابطه جنسي

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

حالا اگه مامان باباش مردن یه جیزی ولی وقتی زندن بزار خودشون جمع کنن. بعدم دیوونه ای اول زندگی بچه داشته باشی. میدونی قیمت پوشک و شیر خشک و لباس و... چقدره

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
برو زندگی خودتو بکن تواین چیزام وارد نشو که وظیفه ت میشه....بدو حرص خوردم ازپیشنهادت

عه پس هيچي همه گفتن نه،من پيشنهادشوندادم هنوز 

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.