2777
2789
عنوان

بابام فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 25 پست

خدا بیامرزتشون عزیزم.

این خاصیت‌ مرگ عزیزانه وقتی از پیشمون میرن همش فکر می‌کنیم کم کاری کردیم و اذیتشون کردیم در حالی که هیچوقت فکر نمی‌کردیم ازدستشون بدیم

به نظرم بهترین کار اینه هر هفته براشون قرآن بخونی و در حد توانت خیرات کنی برای نیازمندان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این اواخر سر خیلی چیزها باهاش حرف و بحثم شد حتی یکبار از ته دلم آرزوی مرگش رو کردم چون حالم خوب نبود ...

ببین عزیزم اگه به این فکر کنی که تا آخر عمرت باید عذاب بکشی بجاش برو حال خودتو حوش کن به خودت برس بابام بیشتر خوشحال میشه

منم ۸ ماه پیش برادرمو از دست دادم الان داشتم گریه میکردم که اومدم نی نی سایت یکم سرم گرم بشه و آروم شم 

منم حس تو رو دارم یاد روزایی که باهاش دعوا میکردم میوفتم یاد بداخلاقیام از خودم متنفرم اون بهترین داداش دنیا بود ولی من قدرشو ندونستم 💔

خدا بیامرزتشون عزیزم. این خاصیت‌ مرگ عزیزانه وقتی از پیشمون میرن همش فکر می‌کنیم کم کاری کردیم و اذ ...

اصلا تو این ۱۶ روز دل و دماغ هیچ کاری رو نداشتم و ندارم از خونه بیرون نرفتم همش درگیر مراسم بودم سر قبر بابام هم نتونستم برم تا یک چی میشه حتی یکی تسلیت هم میگه میزنم زیر گریه حالم خوب نیست 

اصلا تو این ۱۶ روز دل و دماغ هیچ کاری رو نداشتم و ندارم از خونه بیرون نرفتم همش درگیر مراسم بودم سر ...

میدونم طبیعیه این احساسی که داری به خودت زمان بده زمان همه چیزو درست میکنه این رو هم بدون که بالاخره یه روز دوباره میبینیش و الان روحشون در آرامش و پیش پروردگارشونه.

منم ۸ ماه پیش برادرمو از دست دادم الان داشتم گریه میکردم که اومدم نی نی سایت یکم سرم گرم بشه و آروم ...

خدا رحمتش کنه من هم قبل از اینکه بابام فوت کنه قدر هیچی رو نمی‌دونستم اما الان دلم میخواد فقط یکبار دیگه ببینمش تازه فهمیدم معنی از دست دادن چیه هیچ وقت نمی‌تونستم درک کنم یا خودم رو جای صاحب عزا بزارم اما امروز میفهمم درک میکنم تسلیت میگم امیدوارم روح برادران شاد باشه و در آرامش 

میدونم طبیعیه این احساسی که داری به خودت زمان بده زمان همه چیزو درست میکنه این رو هم بدون که بالاخره ...

حتی قید درس خوندن و کلاس رفتن و همه چی رو زدم فکر و ذهنم شده بابام و خاطراتش ، اون دو هفته ای که تو بیمارستان بستری بود رو تخت بیمارستان تو اتاق آی سیو