2777
2789
عه چقد حلال راده الان بفکرت بودم مخاستم تاپیک بزنم کسی خبر داده ازت چطور موتوری چخبرا
جوی باریک عزیزم راه خود گیرو برو ... یک شب مهتابی از این تنگنای بر فراز کوها پر میزنم،  میگذارم میروم ، ناله خود میبرم ، دردسر کم میکنم ...  چشمهائی خیره می پاید مرا، غرش تمساح می آید بگوش ، کبر فرعونی و سحر سامریست ، دست موسی و محمد با من است ، میروی ، وعده آنجا که با هم روز شب را آشتیست ، صـبـح چنـدان دور نیست ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب یلدا پدرشوهرم وشوهرم و خواهرشوهرم اومدن خونه مامانم با کادو وکیک و میوه وهندونه تزیین شده که اشتیمون بدن منم زیاد تند نرفتم زیادم شل نشدم بگن منتظر بود شب موندن خونه مامانم صبح پدرشوهرم گریه کرد و کلی باهام حرف زد که 40ساله دست مادرشوهرم اسیره و زندگی پسرش ازهم بپاشه میمیره گفت من جایه پدرت بیا بریم خونت گوه خوردن با من هرچی گفتن ابروم گرو پیشت وکلی حرف که هنوز توشکم منم گفتم باید پسرت تصمیم بگیره شما مهمون 2روزین ماهستیم که باهم تا اخرفمرشاید زندگی کنیم اما گفت پسرم پشیمونه اونم میاد باهات حرف میزنه اما غرورشو حفظ کن و نشکنش
زایمان کردی یا نه
جوی باریک عزیزم راه خود گیرو برو ... یک شب مهتابی از این تنگنای بر فراز کوها پر میزنم،  میگذارم میروم ، ناله خود میبرم ، دردسر کم میکنم ...  چشمهائی خیره می پاید مرا، غرش تمساح می آید بگوش ، کبر فرعونی و سحر سامریست ، دست موسی و محمد با من است ، میروی ، وعده آنجا که با هم روز شب را آشتیست ، صـبـح چنـدان دور نیست ... 
خانوادمم ساکت نگاه کردن وکلی احترام وپذیرایی ها نه اینکه بد تا کنن باهاشون بعدش شوهرم حرف زد باهام که منم درک کن تک پسرم مادرم یه پسر داره به حاطرمن کناربیا منم قول میدم عوض بشم وپشتت باشم میدونم خیلی جاهاکه باید بودم نبودم و دلسرد شدی اما پشیمونم بیا 1باردیگه از اول شروع کنیم اگه راضی نشدی باشه براهمیشه میرم از زندگیت منم فقط سکوت کردم قراره پنج شنبه که فرداست به شوهرم جواب بدم
2810