2777
2789
عنوان

یه خوراکی خوشمزه بگین بگم همسرم اومدنی بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینطور وقتا عاشق زیتون شور بی هسته هستم که بذارم روی یه پر کالباس و وسطش یکم چیپس خلالی بزارم و ب ...

ای خدا گرسنم شد این چی بود گفتی😫

نشسته ام وسط زندگی صبور ، غمگین ، امیدوار ، خسته و ادامه دهنده و ادامه دهنده...

من خودم هوس لواشک کردم.ولی دیشب انقد چیز میز خریده بود آجیل و میوه ک الان روم نمیشه بگم لواشک بخر. گناه دارن تو این اوضاع🥲🥲🥲

ولی بگو برات ذرت مکزیکی بیاره یا پفککک.ساندویچ به به😛

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من خودم هوس لواشک کردم.ولی دیشب انقد چیز میز خریده بود آجیل و میوه ک الان روم نمیشه بگم لواشک بخر. گ ...

😅😅نوش جون

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
من عاشق ویفرم

اون ویفر مینی کاکائوییا رو خیلی دوس دارم منم😂

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
😅😅نوش جون

نگفتم بیاره روم نمیشه والا😁😂 میخام بگم پیاز بخر فقط😁😂