2777
2789
عنوان

سنگ کلیه تا چند میل خودش دفع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 58757 بازدید | 190 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا عالین سنگ شوهر من انقدر بزرگ بود باید میرفت لیزر ولی سه چهار روز از ای خورد سنگش خورد شد

این شربت اورتیکا عالیه👌🏻👌🏻 استارتر حتما بگیر بخور، مایعات هم زیاد بخور

کاربری قبلیم دیماهی😍
برو شکر خدا کن سنگت کوچیک بود تموم شد برا من ۲۵ بود الانم بالا ۸ رو دارم

ای وای ..

برا من بزرگه که tul کردن ۷ونیم بود

سنکل میخوری ؟؟

من چون اومده بود تو حالب و کلیه م ورم کرده بود وقت سنکل خوردن نداشتم دیگه، باید سریع عمل میشدم... ولی برادرشوهرم سنگ ۹ داشت تو کلیه ش، یه ماه سنکل خورد ، سنگش خورد شد دفع شد

بستگی به مدل قرار گیری سنگ هم داره

داداش من سنگ ۱/۶دفع کرد.تو تعطیلات عید بود دکتر گفت باید بعد تعطیلات بری احتمالا برا سنگ شکن و....

دارو خورد و فعالیت کرد فرداش دفع شد.میگفت مدلش مثل هسته ی خرما بوده طولش ۱/۶بود

تو سونو فقط گفتن ۱/۶

(ممکنه سنگ شما هم به صورت طولی باشه

فقط فعالیت و سنکل

و یه قطره هم یکی از اقوام از عراق اورده بود که تو ایران اصلا مجاز نیست.به نظرم معجزه کرد

من سنگ چهار میل دفع کردم همین امسال ازاسفندشروع شد بعدازعیددفع کردم مردم زنده شدم هندوانه خیلی خوبه دربست بزارتوقابلمه اب خوب بجوشه ک نرم باشه بعدباصافی قشنگ ابشو بگیرباپوست همچیش قشنگ ازصافی ردکن بعداون اب هندوانه روبخوروپیاده رویی زیادبرو انشالله دفع میشه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

سنکل رو سنگ من جواب نداد ، یه پودر از دارو خونه گرفتم سولوستون قیمتی هم نداره فکر کنم نهایت صد تومن باشه الان به شدت عالی بود ، موقعی که دردم شروع میشد هم میخوردم کمترش میکرد هم بعد مصرف شیش هفت بسته ازش سنگمو خرد کرد ، سنگم ۵ میل بود 

هندونه جوشوندش لعنتی خیلی بدمزه میشه

اره🤭ولی خوبه میگت خربزه هم باپوست وتخمش خوبه بخوری دم نوش دم گیلاس هم خوبه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
من سنگ چهار میل دفع کردم همین امسال ازاسفندشروع شد بعدازعیددفع کردم مردم زنده شدم هندوانه خیلی خوبه ...

با عرض معذرت پیاده روی رفتنی هی دسشویی میگیره نمیدونم کجا برم منصرف میشم😅

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
آهان... برا من کامل پودر شد ... شن دفع میکنممن ۶ روز پیش عمل tul شدم ... فرداشم ۲تا تیکه کوچیکی که م ...

سلام عزیزم منم‌ساریم نوبت گرفتم  از دکتر یونسی ،شما سنگتون چند میل یود؟ عملش بیهوشی یود یا بیحسی؟