2777
2789
عنوان

سنگ کلیه تا چند میل خودش دفع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 58752 بازدید | 190 پست
سلام عزیزم . این عرقیجات رو خوردین چند روز بعد سنگتون دفع شد؟ من از چهارشنبه درد شدید دارم سونو کردم ...

اره عزیزم میفرستن من دو هفته خوردم ی دردای کوتاهی یه طرف بدنمو میگرف ول میکرد مث تیر کشیدن قلب زنگ زدم بهش گفتم گفت جای دیگه بدنتم مریضی هس خودت خبر نداری داره اونارو حل میکنه  نگران نباش یکم دوز مصرفت کم کن کمش کردم بعدش  تموم شد دوتاش فک میکردم الکیه و تو دلم میگفتم اینم فرقی نکرد ولی ی روز صب بدون درد ۱۴ میل دفع کردم ۳ یا ۴ تا بود معذرت میخام پشت سر هم افتاد دسشویی نفهمیدم ۳ تاس یا ۴تا

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
اره عزیزم میفرستن من دو هفته خوردم ی دردای کوتاهی یه طرف بدنمو میگرف ول میکرد مث تیر کشیدن قلب زنگ ز ...

چقد خوب بدون درد دفع شد . خداروشکر

من دیروز بهشون زنگ زدم گفتم تهرانم اگه کسی اینجا داره بهم بگه. یکیو معرفی کرد اونم شانسم داشت . سه تا عرق با یه شربت سکنجبین و یه داروی جامع. دیشب خوردم یه ساعت بعدش پهلوهام درد گرفت . واای دوهفته طول میکشه بیفته؟ 😭 من از چهارشنبه سرکار نرفتم دیگه از فردا باید برم. میگم به من گفت عرقارو قاطی کنم بعد نصف استکان عرق بریزم یه چهارم شربت یه چهارم داروی جامع.بعد روزی سه بار بخورم. به شما هم همینو گفت ؟ ببخشیدا خیلی سوال میپرسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد خوب بدون درد دفع شد . خداروشکر من دیروز بهشون زنگ زدم گفتم تهرانم اگه کسی اینجا داره بهم بگه. ی ...

اره عزیزم دقیقا همینارو گفت ۳ تا عرق رو  میریزی ته استکان ک ۳ تاش بشه نصف استکان ،نصف دیگع استکانو سکنجبین میریزی ک استکان پر بشه با یک چهارم داروی جامع بخور عیب نداره عزیز نشونه خوبیه ک دردت گرفته داره سنگ میشکنه  چون داری میری سرکار یه شیاف دیکلوفناک استفاده کن ک بتونی تحمل کنی در مقایسه با سنگ شکنی دکترا درد این چیزی نیس انشالله زودی دفع میشه خلاص میشی برا من دو هفته شد  شما  عرقارو کامل بخور زودتر یا دیرتر میفته ولی مطمئن باش میفته ،منم اولش گفتم بیهوده این همه پول دادم هیچی نشد زمانی که دیگه عرقام تموم شده بود ،ولی چن روز بد درکمال تعجب ۴ تا همزمان افتاد

چقد خوب بدون درد دفع شد . خداروشکر من دیروز بهشون زنگ زدم گفتم تهرانم اگه کسی اینجا داره بهم بگه. ی ...

خاهش میکنم عزیزم هر وقتم سوال داشتی بپرس ایراد نداره مراحمی

بعد یه سوال دیگه🙈 در روز چقد تحرک داشتی؟ من از پنج شنبه انقد طناب زدم پشت ساق پام‌گرفته درد میکنه🤦 ...

کلا تحرک نداشتم وقتی داروی های دکتر میخوردم طناب میزدم جکوزی میرفتم کمرمو میچسبوندم ب فشار اب گرم پیاده روی تند میکردم یه میلم تکون نمیخورد عرق خوردم فقط کارای خونه رو میکردم همین سنگمم بد ترین جا بودا کالیس تحتانی

کلا تحرک نداشتم وقتی داروی های دکتر میخوردم طناب میزدم جکوزی میرفتم کمرمو میچسبوندم ب فشار اب گرم پی ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی . مال شما چند میل بود؟ مال من ۶.۵ میله . دکتر گفت تو حالب نزدیک مثانه ست گفت یکم تحرک کنی میفته ولی نمیفته لامصب . انقد طناب زدم راه نمیتونم برم دیگه. ۶.۵ میل میفته به نظرتون خودش؟ یعنی دکتر نرم صبر کنم؟ اخه دکتر گفت ۵ روز نیفتاد بیا عمل کلیه آسیب نبینه😭

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی . مال شما چند میل بود؟ مال من ۶.۵ میله . دکتر گفت تو حالب نزدیک مثانه ست ...

شما تحرک زیاد داری انشالله ک میفته من بخور بخاب بودم افتاد ۴ تا بود ک مجموعا ۱۸ میل بود هر اندازه ای داشتم ۷ میلم دفع کردم نگران نباش میفته

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی . مال شما چند میل بود؟ مال من ۶.۵ میله . دکتر گفت تو حالب نزدیک مثانه ست ...

نیفتادم عملش اصلا سخت نیس یک ساعت بعد عملم مرخصی فنر میندازه میشکنه سنگ تمام برا من اول ۲۵ میلی بود شکست ی مقدار اومد مقداریش موند ک مجموعا ۱۸ میل بود با عرقا بدون تحرک افتاد شما ک تحرک داری و نزدیک مثانس خیلی راحت دفع میشه نگران نباش

نیفتادم عملش اصلا سخت نیس یک ساعت بعد عملم مرخصی فنر میندازه میشکنه سنگ تمام برا من اول ۲۵ میلی بود ...

عزیزم خواستم ازت تشکر کنم . من از یکشنبه که اون عرق هارو خوردم هربار میخوردم یه ساعت بعدش کلیه م درد میگرفت زیر دلم درد میگرفت . شب هم خوردم باز تا ۲ نصف شب درد داشتم . یهو صبح از خواب پاشدم دیدم‌درد ندارم . دیروزم درد نداشتم رفتم دکتر سونو کرد. البته مثانه م خالی بود نتونست دقیق بگه ولی گفت احتمال ۹۰درصد افتاده. حالا دوروز دیگه میرم سونو نتیجه قطعیو میگم. ولی باتوجه به اینکه دیگه درد ندارم فکر کنم افتاده و اصلا من نفهمیدم. خدا خیرت بده . نجاتم دادی🥰🥰🥰🥰

عزیزم خواستم ازت تشکر کنم . من از یکشنبه که اون عرق هارو خوردم هربار میخوردم یه ساعت بعدش کلیه م درد ...

😍😍😍😃😃😃قربونت برم خدارو شکر خیلی خیلی خوشحال شدم ک لیاقت اینو داشتم بتونم ب کسی کمکی کنم ، انشالله ک افتاده عزیزم .خاهش میکنم عزیزم وظیفم بود❤