2777
2789
عنوان

سنگ کلیه تا چند میل خودش دفع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 58752 بازدید | 190 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروخانه داره گلم ۴۵۰شد دوتاش همینا سنگ رو ریز وخرد کرد خودش دفع شد . ۱۲بود یکیش یکیش هم ۹بود .حتماً ...

میشه لطفا بگی دقیقا چی خوردن؟ من ۱۰ هفته باردارم سنگ ۱۳ میل تو حالب راست دارم دکتر گفته فقط عمل...برا جنین هم خطر داره

برای من 5 بود باید سنگ شکن انجام میدادم. یکی از دوستام گفت رفتم پیش دکتر داریوش محمدی، ایشون برام ان ...

برون اندامی سنگ شکنیت کرد؟درد داشت ؟ 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی 

سنگ صفرا ، سنگ کلیه و سنگ مثانه :

✴️ کاملا تضمینی 

♦️ در کوتاه ترین دوره ی درمانی با بهترین نتیجه ی ممکن

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

♦️خرد شدن ، تحلیل و دفع انواع سنگ کلیه و مثانه

♦️خرد و دفع کننده ی سنگ های کیسه صفرا و پاکسازی کیسه ی صفرا از لجن صفراوی 

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی 

سنگ صفرا ، سنگ کلیه و سنگ مثانه :

✴️ کاملا تضمینی 

♦️ در کوتاه ترین دوره ی درمانی با بهترین نتیجه ی ممکن

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

♦️خرد شدن ، تحلیل و دفع انواع سنگ کلیه و مثانه

♦️خرد و دفع کننده ی سنگ های کیسه صفرا و پاکسازی کیسه ی صفرا از لجن صفراوی 

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

برون اندامی سنگ شکنیت کرد؟درد داشت ؟ 

سلام عزیزم خوبی

سوال داشتم در مورد سنگ کلیه وسنگ حالب

اگه آنلتین شدی جوابمو بده چون درد دارم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

سلام عزیزم خوبی سوال داشتم در مورد سنگ کلیه وسنگ حالب اگه آنلتین شدی جوابمو بده چون درد دارم

سلام عزیزم بفرما اگه سنگ داری برات ی خبر در حد معجزه دارم

بله فداتشم ی سنگ 5میلی گیر کرده تو حالبم

دکترم رفتم وفقط بهم قطره ی سنکل داده فعلا دوروزه ک دارم مصرف میکنم

بله بگو معجزه چیه؟؟

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بله فداتشم ی سنگ 5میلی گیر کرده تو حالبم دکترم رفتم وفقط بهم قطره ی سنکل داده فعلا دوروزه ک دارم ...

من از شهرمون عرق گیاهی گرفتم اصلنم اعتقادی نداشتم  با اصرار مادرم گرفتم بدون درد ۱۸ میل سنگ ک بعد عمل مونده بود دفع کردم  ،اسم عرقا روشون نیس خودش دارو درست میکنه بهش گفتم سنگام میفته پوز خند زد گفت بخور ببین میفته نگو مطمئن بود ۴ بار رفتم عمل تموم نمیشدن این معجزه کرد 

من از شهرمون عرق گیاهی گرفتم اصلنم اعتقادی نداشتم  با اصرار مادرم گرفتم بدون درد ۱۸ میل سنگ ک ب ...

خداروشکر❤

ممنون میشم ب منم بگی

ی عمر دعات میکنم فداتشم💚🌱

۰۹۱۹۹۷۵۰۲۵۲ عراقا رو همراه با داروی جامع میده اسم عرقا مشخص نیس زنگ بزن میفرسته بیرونم برم خونع عکس میفرستم عکس عرقا رو

سلام عزیزم . این عرقیجات رو خوردین چند روز بعد سنگتون دفع شد؟ من از چهارشنبه درد شدید دارم سونو کردم سنگ ۶.۵ میل دارم هنوز نتونستم دفع کنم. به همین شماره که گفتین زنگ بزنم میفرستن برام؟ من تهرانم