2777
2789
عنوان

قد پسر دوساله چند باشه نرماله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 51 پست
سرچ رو بیخیال ب نت اعتمادی نیست ممنونم ک دعام میکنی  همون یکی یکی بگو جوابت رو میدم

اره واسه همینه بیشتر گیج شدم. نمیدونم کدومو بدم. 

مثلا نمیدونم چرا میگن حلیم بده. مگه گوشت گوسفندی و گندم مضره واسه رفلاکس؟

باشه خب.. بنظر خودت ارزشش رو نداره.؟  اصلا مرد ک نباید سفید باشه هرچند با چشم آبی ولی باید گند ...

پونه کوهی 

بابونه

زنیان

گل محمدی بابونه 

روغن زیتون و روغن کنجد 

حلواارده

ارده

کنجد

آویشن

میوه ها که کلا به جز سیب و گلابی و به چی خوبه واسشون؟

شیره انگور و کشمش

اینا چی گلم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خوشبخت بشی گلم.الهی امیییییین. پونه کوهی  بابونه زنیان  گل محمدی بابونه  رو ...

پونه گرم

بابونه گرم

زنیان گل محمدی گرم 

روغن زیتون و ارده و خود ارده گرم

حلوا ارده خب شکر سفید داره شکر سفید سودازاست

کنجد گرم

کلا از بین همه میوه ها سیب به انار خربزه انگور بهترین میوه ها هستن

ولی خب هندوانه خوب نیست چون سردو تره

میوه های ابدار کمتر بخوره مث پرتقال نارنگی لیموشیرین

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
پونه کوهی  بابونه زنیان  گل محمدی بابونه  روغن زیتون و روغن کنجد  حلواارده ...

شیره انگور و کشمش موردی نیست

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
سرچ رو بیخیال ب نت اعتمادی نیست ممنونم ک دعام میکنی  همون یکی یکی بگو جوابت رو میدم

عزیزم تو رو خدا جواب منم بده

پسرم سه سال و دوماهشه چن روزه لکنت زبان گرفته بعضی مواقع خیلی خوب حرف میزنه ولی ی دفعه زبونش میگیره ،مثلا بخواد بگه قرمز میگه ققققققرمز

میترسم ببرمش گفتار درمانی

عزیزم تو رو خدا جواب منم بده پسرم سه سال و دوماهشه چن روزه لکنت زبان گرفته بعضی مواقع خیلی خوب حرف ...

آب انااااااار فراوان

ترک سردیجات

شیربادام (چندتا دونه بادام درختی شب تا صبح تو آب جوشیده خنک شده خیس کن پوست قهوه ایش جدا کن رنده بزن داخل همون آب و عسل قاطی کن بخوره

آب انااااااار فراوان ترک سردیجات شیربادام (چندتا دونه بادام درختی شب تا صبح تو آب جوشیده خنک ...

گلم واسه رفلاکس شیر بادام بهتره یا خود بادام؟ و پوستشو بگیریم بهتره یا نگیریم و بخوریم؟

الهی که خوشبختی بچه هات و موفیقتشونو ببینی. یک دنیااااا ممنونم عزیزم.

قربونت خواهش میکنم

فقط ببخشید من گیج شدم اعلانهام رفته بالا

اون هندوانه و میوه آبدار برا پسر اون خانمی بود ک رفلاکس دلرا

بقیه موارد اوکیه

گلم واسه رفلاکس شیر بادام بهتره یا خود بادام؟ و پوستشو بگیریم بهتره یا نگیریم و بخوریم؟

گفتیم ک طبق شنیده‌ها بادام ب رفلاکسی ندیم

داخل همون اب جوشیده ؟

همون آب جوشیده خنک شده ک شب بادام داخلش خیس دادی