2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160651 بازدید | 1471 پست
منم اشتباه کردم بدجور سر این دوزبانه بودنش در واقع بدترین سم برا یه کودک هسش دچار سردر کمی میشه ببین ...

دقیقا بچه از محیط یاد میگیره ما تو خونمون من و همسرم باهم و همینطور با پسرم کلا فارسی حرف میزدیم فقط مادرشوهر چون بلد نیس انچنان ترکی حرف میزد پسرمم یاد گرفت هر دو زبان رو و زودتر از هر بچه ای هم حرف زد، اما تو محیطی ک فقط با بچه فارسی حرف زده بشه و بقیه باهم ترکی یا زبان دیگه داشته باشن بچه سردرگم میشع اما اگر ده تا زبان و گویش تو محیط باشه و با بچه بچه براحتی هر ده تارو یاد میگیره 

تبریز و اردبیل خیلی ارادت دارن به ترکی ما اشنام داریم میگف تا سن مدرسه به بچه فارسی یاد نمیدیم چون خودمون کلا هیشکی فارسی حرف نمیزنه .بچه تو مدرسه اونم دست وپا شکستع یاد میگیره

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
من که به بچم می گم بگو کیف من من ماشین من و ... کلا جمله رو تحریف می کنه می گه نه کیف علی ،ماشین علی ...

دقیقا مثل پسرم الان ۶سالش هستش شعر یه توپ دارم قل قلی هر دفعه یه چی ازش کم میکنه خودش بهش اضافه میکنه

یبار میگه من این توپ نداشتم مامان بابام برام خریدن 

یبار میگه توپ نداشتم با پول تو جیبیم خریدم هر دفعه عوض میکنه شعر رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😆😆بچتون سالم سالمه والا.الهی شکر برا حرف زدنش قصه بگید بهش دایره لغاتش ببشتر بشه سوال بپرسید ازش ...

خداروسکر اینم بگم از حیط غریبه بشدت میترسه مثلا خانه بازی راضی نمیشدچنان گریه میکنه نمیشه وارد شیم ولی پارک که مشخصه همه چیش میره فضا باز منظورمه میترسه از جای شلوغ ک دکتر باشه

چهارسالشه از پوشک نگرفتمش غذا میخوره اخرشو پخشو پلا میکنه تمیز نمیخوره گاهی لج میکنه بشقذابو چپ میکنه اخر خوردنش

تست ورودی مگه چیاس ؟چند سالگی باید بدن؟

برا مدرسه عادی رفتن باید از تست سنجش عبور کنه از همونی ک هممون رد شدیم.که لازمه اصلیش حرف زدن

مدرسه عادی همون منظورم دولتی و غیردولتی فرق نداره

چون اینجور بچه ها اسیب میبینن تو مدرسه عادی چون راه و روش تدریس براشون فرق داره

ما یکی از اشناهامون از تست سنجش رد شد رفت مدرسه استثنایی اما سال بعدش باز تست گرفتن ازش گفتن دیگع میتونه عادی برع

تست ورودی مگه چیاس ؟چند سالگی باید بدن؟

یه سوال های الکی من دراوردی 

اول میری سنجش جای که اموزش پرورش معرفی کرده اونجا رنگ ها میپرسه اشکال هندسی کفش دربیار بپوش لی لی راه رفتن در حد اینکه یه نقاشی کامل کن یا مثلا شباهت در با پنجره چیه یا با اجر چه کارهای میشه کرد دیگه بستگی اونجایی داره که میری با تست شنوایی و بینایی شمارش اعداد هم هستش اسم فامیل چندسالت هستش نام پدر مادر خواهربرادر از این قبیل 

هفت خان اصلی زمانی شروع میشه مدرسه خودش میخواد تست بگیره از بچه دیگه مشاور مدرسه میشینه سوال میپرسه تقریبا سطحش از اون یکی بالاتره البته خیلی از مدارس هم نمیگیرن تست 

من که به بچم می گم بگو کیف من من ماشین من و ... کلا جمله رو تحریف می کنه می گه نه کیف علی ،ماشین علی ...

اشکال ندارع پسر منم یکم دیر تر از باقی بچه ها منیت پیدا کرد.

البته اگه اسمش علی ک خودشو میگه اشکال نداره پسر من یکم از باقی بچه ها به کلمه ی خودم پی برد به اینکه خودش یه شخص

اگع میخای من بگه یکی از وسیله اشو بردار بگو این برا کیه  

بعد بگو ن برا من،بزار اون جواب بده تو تکرار کن ن برا من،اینو با بازی و شوخی مدام تکرار کنی میدونه ک میتونه خودشو من خطاب کنه

برا مدرسه عادی رفتن باید از تست سنجش عبور کنه از همونی ک هممون رد شدیم.که لازمه اصلیش حرف زدن مدرسه ...

خب خیلی بده این برای رزومه بچه و اینکه تو روحیه بچه تاثیر میزاره حالا نمیخوام اینجا یسری بحثارو باز کنم

اما تو سنجش تفاوت و شباهت و رنگ و اعداد و زیرورو بالا و پایین و از اقوام مثلا مامان و بابا و خاله ...همیناس دیگه؟چیز دیگه ایی فکر نکنم باشه

خب خیلی بده این برای رزومه بچه و اینکه تو روحیه بچه تاثیر میزاره حالا نمیخوام اینجا یسری بحثارو باز ...

ن در همین حد صدای چندحیوانات کافیه مثلا چنوتاشو درست بگه و بقول خودت سوالای ساده در حد سنشون

خب خیلی بده این برای رزومه بچه و اینکه تو روحیه بچه تاثیر میزاره حالا نمیخوام اینجا یسری بحثارو باز ...

نه دیگه در حد لی لی رفتن گفش دربیار خودت بپوش دکمه باز کن خودت ببدند بنظرم اینجا تقرییا راحته اونی مدرسه میگیره سخته یزره که خداروشکر همه مدرسه ها نمیگیرن

یه سوال های الکی من دراوردی  اول میری سنجش جای که اموزش پرورش معرفی کرده اونجا رنگ ها میپرسه ا ...

خب پسر من تقریبا اینارو بلده من عمده مشکلم با تند حرف زدنشه ک نامفهموم میکنه برای دیگران و وقتی لوس میشه چرت و پرت میگه اونم تو جمع گند میزنه همش از ذوق ادما چون همش خونه تنهاس الان دارم براش نی نی میارم

اشکال ندارع پسر منم یکم دیر تر از باقی بچه ها منیت پیدا کرد. البته اگه اسمش علی ک خودشو میگه اشکال ...

اینم بگم مدتی لکنت گرفت از ترس یا هر چی الان خیلی بهتر شده وای اول حرفاش حتما باید بگه میگم که انگار لکنتش کنترل شه خیلی بهتر شده اصلا نمیتونست چیزی بگه اتفاقی براش افتاد شوک شد اینه اناقش افتاد رو دستش اونم از بسکه فضوله هی زد ب شیشه افتاد رو دیتش نزدیک بود قطع شه

خب پسر من تقریبا اینارو بلده من عمده مشکلم با تند حرف زدنشه ک نامفهموم میکنه برای دیگران و وقتی لوس ...

پسر منم این مشکل داشت با گفتاردرمانی داریم حلش میکنیم یعنی پیش خودمون خوب حرف میزد توی جمع هیجان زده میشد گند میزد 

ن در همین حد صدای چندحیوانات کافیه مثلا چنوتاشو درست بگه و بقول خودت سوالای ساده در حد سنشون

پسر من مثلا بش گفتم قندو چای رو بخوای تو هم حل کنی هیچی هم نداری با انگشتت میکنی گفت مامان داغه چایی میسوزم😂😂😂😂