2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160877 بازدید | 1471 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم بگم مدتی لکنت گرفت از ترس یا هر چی الان خیلی بهتر شده وای اول حرفاش حتما باید بگه میگم که انگار ...

ببرش گفتار درمانی ،زود ببری لکنتش خوب میشه اونام چون باربچه کامل در ارتباط مشکلی داشته باشه بهتر تشخیص میدن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
وا مدرسم میگه وردی میگیره؟!این چ وضعشه😂

اره پیش ما میگیره فکز کن از دخترم ورودی مدرسه گفت باید از ده معکوس برگردی بلد نبود فرستادن روانشناس بیرون که حتما تست هوش بگیره هی مدیر میگفت مطمینی برید سنجش اولیه اینقدر باعرض معذرت بیشعور بودن بردم هرچی تست گذاشت جلوش بلد بود گفت بابا این از ما باهوش تره 

خداروسکر اینم بگم از حیط غریبه بشدت میترسه مثلا خانه بازی راضی نمیشدچنان گریه میکنه نمیشه وارد شیم و ...

اینم براون تجربه بد شده بود تا سه سالگی دخترم بخاطر کرونا نبردم یواش یواش تاثیرشو دیدم از اون به بعد هرجا رفتم اولش بدقلق کرد اما چند ماه بعدش روبه راه شد الان خودش آماده جلوتر ازم هیس شما هم تا میتونی هرجا رفتی بچه تون با خودتون ببرین با محیط آشنا کنید تا کم کم ترسش بریز ناخوا خود ما باعث اینگونه ترسا در کودکان میشیم حال شما خودتون ببینه چی باعث ترسش شده با مشاوره از کودک بهتر میتونی ترس های اولیه کودک از بین ببری نزار اینجوری پیش بره 

بش گفتم با چشم ادم چیکار میکنه میگه برای نگاه کردنه دیگه این  چرت و فرتا چیه😂😂😂😂مثلا داشتم ...

😆😆😆😆یادم باشه فردا از پسرم بپرسم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
اخه باردارم سخته فردا با شوهرم صحبت میکنم یکاریش کنیم خیلی فکرم درگیر این موضوعه

من سه چندماه بردم یه ماه خورد اوج کرونا دیگه نبردم ایقندر پشیمونم برده بودم الان تمام شده بود البته الان فقط چ ش ژ بد میگه