2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ادکلن خریدم ادکلن خودشو . همیشه عادت دارم کادوم متفاوت باشه ولی راستش چون چند ساله با شوهرم رابطه امون مثل قدیم نیست و حالا مسائلی پیش اومده مخصوصا همون کادوی معمولی رو گرفتم حالیش کنم برام مهم نیست . صبح اول وقت هم کادوش رو تخت بود . تهران نبود اومد ورداشت تشکر کرد خونسرد گذاشت کنار .
خدایا من بارها و بارها دست عدالت پنهان تو رادیدم رحمت بی انتهای تو را با جان و دل حس کردم و همیشه شرمنده تو هستم ، باز هم از تو طلب میکنم : مهربانم یا سمیع یا بصیر یا قادر یا منتقم یا مانع یا معطی یا صبور
شان آی من همیشه یه چیز جینگیلی هم براش میذارم امسال سعی کردم نذارم !‌ولی بالاخره چند تا شکلات ترقه ای !!! گذاشتم .
خدایا من بارها و بارها دست عدالت پنهان تو رادیدم رحمت بی انتهای تو را با جان و دل حس کردم و همیشه شرمنده تو هستم ، باز هم از تو طلب میکنم : مهربانم یا سمیع یا بصیر یا قادر یا منتقم یا مانع یا معطی یا صبور
بعدش هم تازه من با خانواده خودم رفتیم بیرون !!! موقع برگشتن هم بچه ها برای باباشون کیک گرفتند و نقاشی خودشون و ... شوهرم بدش میاد بچه ها کادوی مادی بهش بدن !‌ ما تا روز مرد صبر نکردیم !‌
نمیدونم شان آی . قدیم اتفاقا عادت داشتم از جیمیل خودم برای میل اون نامه بنویسم !!!!‌( تو رو خدا نخندید )‌ اما فعلا و از وقتی تو این چند سال کارش زیادتر از قبل شده خیلی زیادتر دیگه خبری نیست .
2810