دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دلت برا مادره نسوزه چون نامرده که با وجود بیماریش تحت نظر نبوده و آزمایشا و.. رو انجام نداده م ...
دوست عزیز انقد زود قضاوت نکن
سیستم عصبی بچه تو هفته دوم شکل گرفته
یعنی زمانی ک مادر حتی نمی دونسته بارداره !
پس همچی تقصیر اون مادر بیچاره نیست!
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
دوست عزیز انقد زود قضاوت نکن سیستم عصبی بچه تو هفته دوم شکل گرفته یعنی زمانی ک مادر حت ...
آدمی که تحت نظر پزشک باشه وقتی دکتر بگه بچن نابیناست و اینهمه مشکل داره از مخچه و غیره اجازه سقط بهش میدن،میتونست با مجوز قانونی سقط کنه که اون بچه یک عمر عذاب نکشع
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اره متاسفانه چون نباید داروهاش قطع میشد اما خب خواسته یا ناخواسته باردار میشد و به امید اینکه شاید ایندفعه بمونه بچه نگهش میداشت
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩