2777
2789
عنوان

تجربه ی مادری با وجود ام اس

2379 بازدید | 57 پست

سلام دوستان عزیز

ان شاءالله که همتون سلامت باشید

خودتون یا کسی رو دیدید که با وجود ام اس بچه دار بشه؟

از شرایط و حالتون میخواستم باخبر بشم بلکه نگرانیم از این بابت کمتر بشه😔😔

هیچ تا بچه ندارین؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
ام اس دیگه سرماخوردگیه والله 

؟!

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

سلام

دوستم ک همسایمونه ۲۷ سالشه با وجود بیماری ام اس باردار شد بچه نارس بدنیا اومد ۵ ماه تو دستگاه بود الانم همش مریضه همش بیمارستانه ریه اش مشکل داره چشماش نمیبینه مخچه مشکل داره همجوره خودش و مادرش دارن عذاب میبینن😭😭😭😭الهی بمیرم برا جفتشون😔

دکتر بهت اجازه بارداری داد ؟  اگه اجازه داد باردار باش و تحت نظر

بله با مشورت با پزشکم دارومو قطع کردم

اما چند روزه حس میکنم یک طرف صورتم مور مور میشه

لعنتی بدیش همینه دیگه

همش باید به خودم دقت کنم که چیزیم نشده باشه😔😔

چون بعضی دارو ها قطع میشه و.. من کلا یه نفر رو دیدم زن دوست بابام بود که یه پسر داشت که قبل بیماریش به دنیا آورد و بعد اون هرچی آورد تو ۶ ماهگی بارداری متاسفانه از بین میرفتن دوسه باری باردار شد اما خب نموند

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
سلام دوستم ک همسایمونه ۲۷ سالشه با وجود بیماری ام اس باردار شد بچه نارس بدنیا اومد ۵ ماه تو دستگاه ...

دلت برا مادره نسوزه چون  نامرده که با وجود بیماریش تحت نظر نبوده و آزمایشا و.. رو انجام نداده متوجه اینهمه نقص تو بچش بشه،بچه باید یه عمر زجر بکشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
شیوعش خیر خودش به راحتی کنترل میشه پیشنهاد میدم عضو انجمن ام اس سنتر بشید

کاش گروهی چیزی داشت

یه مدت تو تلگرام گروه زدن که متاسفانه چند نفر دعواشون شد و حذفش کردن

شما خدایی نکرده همین مشکلو دارید؟

2810