2777
2789
عنوان

بخش موبایل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13727 بازدید | 357 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااااااااااااای چقدر سرعت نسخه موبایل پایینه...ادم کلافه میشه لطفااااااااااااااااا رسیدگی شود. با تشکر
امام صادق(ع):هرکس بر این باور باشد از دیگران برتر است،در شمار مستکبران است...
خانم تهرانی عزیز اون مشکل منو حل کردید اما ظاهرا حل نشده کلا هرکسی به من پیغام دوستی میده نه میتونم حذف کنم نه میتونم اضافه کنم الان یکی از دوستام بهم پیام دوستی دادی هرچی میزنم که قبول کنم نمیشه لطفا رسیدگی کنید
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!
سلام خسته نباشید /من با موبایلم میام تو سایت/برام پیام خصوصی اومده رو پاکت نوشته ۲/ولی وقتی وارد میشم یک پیام بیشتر نیست /ی مشکل دیگه ای که دارم وقتی پست میزارم میخوام حذف کنم نمیشه/لطفا رسیدگی کنید /با تشکر
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=762802&PageNumber=131
جزیره خانم تهرانی عزیز اون مشکل منو حل کردید اما ظاهرا حل نشده کلا هرکسی به من پیغام دوستی میده نه میتونم حذف کنم نه میتونم اضافه کنم الان یکی از دوستام بهم پیام دوستی دادی هرچی میزنم که قبول کنم نمیشه لطفا رسیدگی کنید _____________________ سلام مشکل شما برای بررسی به بخش فنی ارسال شد
مامان سه تفنگدار سلام خسته نباشید /من با موبایلم میام تو سایت/برام پیام خصوصی اومده رو پاکت نوشته ۲/ولی وقتی وارد میشم یک پیام بیشتر نیست /ی مشکل دیگه ای که دارم وقتی پست میزارم میخوام حذف کنم نمیشه/لطفا رسیدگی کنید /با تشکر ____________________________ سلام مشکل شما برای بررسی به بخش فنی ارسال شد
کاربران عزیز مشکل سرعت در نسخه موبایل برطرف شد. چنانچه مجدد این مشکل به وجود آمد اطلاع رسانی کنید تا بررسی شود
سلام بچه ها.من موبایلم یه مشکلی پیدا کرده..موبایلم سامسونگs5282هستش..چند روزه قسم گزارشاتش که پیام ها ، تماسها ی جواب داده شده ، تماسهای از دست رفته و...رو نشون میده، خراب شده و فقط تماسهای پاسخ داده نشده رو نشون میده..کسی میدونه گوشیم چش شده و چیکارش باید کرد؟
تا شقایق هست، زندگی باید کرد
2810