2777
2789
چقد به اینایی که میونشون با حیوونا خوبه حسودیم میشه 

عزیزم توهم اگه از ته دلت دوسشون داری میتونی حیوون دوست بشی..اگه ازشون میترسی سعی کن ترستو بزاری کنار ولی اگه نتونستی نیازی نیست نزدیکشون بشی همین که غذا بزاری براشون تو خیابون و جاهایی که هستن همین که اذییتشون نکنی خودش حیوون دوستیه🌹

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توهم اگه از ته دلت دوسشون داری میتونی حیوون دوست بشی..اگه ازشون میترسی سعی کن ترستو بزاری کنار ...

جدا خیلی دوسشون دارم 

ارزومه نترسم ولی هرکار میکنم نمیشه 

کافیه دستم بهشون بخوره تا مدتها مور مور میشم خوابم نمیبره 🥲

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
جدا خیلی دوسشون دارم  ارزومه نترسم ولی هرکار میکنم نمیشه  کافیه دستم بهشون بخوره تا مدته ...

یه مدت عروسک پشمالو بخر بزار پیشت نازش کن تا عادت کنی..سگ و گربه هم دقیقا مثله همینن..من یه سگ دارم همه وجودمه دخترم واقعا..الانم مجبوری میگم سگ که متوجه بشید که منظورم چیه وگرنه دقیقا مثله بچس برام باید تجربه کنی تا متوجه بشی چی میگم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
یه مدت عروسک پشمالو بخر بزار پیشت نازش کن تا عادت کنی..سگ و گربه هم دقیقا مثله همینن..من یه سگ دارم ...

میدونم عزیزم الان خیلیا حیوون خونگیشونو مث بچه اشون دوس دارن از بس کیوتن اینا😍

ممنون برای نظر زیبات 🙂❤

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
میدونم عزیزم الان خیلیا حیوون خونگیشونو مث بچه اشون دوس دارن از بس کیوتن اینا😍 ممنون برای نظر زیبا ...

فدات عزیزم😘