2777
2789
عنوان

سیاست و راهکار برای زوج‌های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 110825 بازدید | 1735 پست

عزیزم بالاخره اون قسط ماشین و چجوری جورکردین اخر؟؟                                                                                

هیجی عزیزم از عید سال نود و پنج همسرم رفت سرکار یعنی کارش باز شد .ولی از اواسط بهمن تا بعد سیزده بدر خیلی خیلی سختی کشیدم که خدا واسه دشمنم هم نشون نده ،یه بچه شیر خواره پوشکی ،یه بچه مدرسه ای ،که به قول مادر بزرگم که می‌گفت بچه آدم رو تا دم در دشمن می‌بره که حرف حق رو گفته بود .که دختر بزرگترم که اون موقع کلاس سوم بود شب روز می‌گفت من سالاد ماکارونی می‌خوام .من سالاد ماکارونی می‌خوام بچه بود حالیش که نمیشد که پول ندارم ،انقدر شرمنده بچه هام هستم اون تاریخ انقد تو فشار افتادیم که با وصف نمیشه واقعا ابراز کرد اونقدر از جاری کنایه ها شنیدیم که ماشین واجب نبود شما تو خرج زندگی موندین ماشین ثبت نام کردین ،وقتی پشت قالی می‌نشستم میومد میدید می‌گفت خاک تو سرت به خاطر دویصت سیصد نشستی پشت قالی .یا می‌گفت بمیر دیگه تو نون شب موندین به شوهرت خونه زندگی جمع کن ببین فردا یکی از تو خوشگلتر میگیره حالتو میپرسم .انقدر با حرفاش عذابم میداد ولی من زندگیمو دوست داشتم به همسرم اعتماد داشتم اون دلش نمیخواست ما عذاب بکشیم و دوست نداشت بچه هاش کم و کسری داشته باشن ولی دیگه کار از کار گذشته بود ،درسته حرفاش کنایه زداناش هیچ وقت از یادم نمیره و نمیبخشمش ولی من به همسرم قوت قلب میدادم میگفتم سختی ما همین دوماه دوم بیاریم کارت باز میشه میری کار میکنی تو خلوت اشک ریختم،،، ولی نخواستم کسی بفهمه دشمن شاد کنم . متاسفانه یادگاری از مادرم که برام مونده بود اونو فروختم ریختم جای چک گفتم اینو برام اگه بتونین نگه دارین که اونم قسمت نبود ریختم جای چک که همسرم شرمنده نباشه تو جلوی  فامیل من،، اون روزی که همسرم فهمید طلای مادرم رو فروختم خیلی خیلی ناراحت شد چند ساعتی رفت که خلوت کنه ،دوستان سعی کنیم  تو شرایط بد زندگی کسی زخم زبون نزنیم کاری از دستمون بر نمیاد حداقل زخم نزنیم الان سالها میگذره ولی من دلم صاف نشده .همون جاری که میگفتم اونطور به من می‌گفت الان بعد سختی های که کشیدم من دوتا خونه دارم که جای خوب و یه مغازه داریم و یه شاسی بلند داریم و همون است دی که اقساط گرفته بودیم داریم و در حد دویصت تون سپرده داریم و حدود سیصد گرم طلا داریم .همون جاری که می‌گفت که خاک تو سرت بمیر دا به خاطر دویصت سیصد نشستی چشمتو کور می‌کنی فردا میره یکی خوشگلتر از تو میاره ،,,, اجاره هست به ارواح خاک پدر مادرم قسم که همین دیروز می‌گفت رفتم خونه دیدیم سی تومن پیش دو تومن اجاره تو پایین شهر .ولی من وجدانم نمی‌ذاره تعنه بزنم بگم پونورده شونوزده سال چیکار کردی نه ماشین نه خونه نه هیچی ،به خاطر همین میگم که به حرف کس دیگه ای گوش ندین پشت همسراتون باشین .پنج شش سال سختی کشیدم ولی در عوض الان کیف میکنم ،ببخشید ها دوستان اگه یکم درد و ل کردم ولی بدون ربط هم نبود به تاپیک ،خیلی عذر میخوام استارتر .

فداتون  والا من موفق نشدم سکه ای چیزی بخرم  اما دوجا پا رو نفسم گذاشتم😄 یجا یه کت لی ب ...                                                                                

افرین احسنت بهت عزیزم 👌

امروز املاکی پول پیش خونه ای که تمدید کردم با مستاجر 

برام کارت به کارت کرد بیست تومن 

از چند ساعت پیش ،،دو دوتا میکنم 

برم یه چک هم بنویسم سی تومن درست کنم بدم طلا 

ببینم چک رو واسه دو هفته قبول میکنه 

تا دو هفته دیگه پول میاد دستم 😊

منم با شدددددددت هرررر چه تمام تر جمع میکنم 

ماشین بگیرم 

عصری به همسرم گفت بعد عید به فکر ماشین باش 

گفت از کجا باشم با این گرونی ؟

گفتم تو تلاشتو بکن 

منم هستم هاااا 😉

مگه معصومه رفیق نیمه راه که تنهات بذاره 😍

گفت معصومه از کجا میاره

فوق فوقش صد تومن درست کنی 

باز برای یه ماشین معمولی دویصت سیصد میخواد 

گفتم پنجاه تومن هم قرعه در میاد. در دو سه نوبت تا یه ماه

گفت واقعا ؟

گفتم آره 

گفتم ببین عزیزم  قرار نیست که پژو برداریم 

پراید میگیریم 

سرمایه های ریز ریزمون یه جا جمع میشه 

میشه پراید 

گفتم پراید گرفتن سخت چون ما از صفر شروع میکنیم برای پراید 

ولی پراید رو پژو کردن خیلی آسون

گفت آره والله راست میگی 

گفت باشه بذار عید بگزره فروردین تموم بشه حتماااا یه کاریش میکنم 

( این یعنی انگیزه برااااای ادامه ی زندگی ) 😍

اینطوری باید هدف بذارین جلو پای همسرتون 

حالا من اکه دو دستی طلاهامو بگیرم 

بگم نه من طلا چرا بفروشم 🙁

نه من خودم گرفتم طلا هارو چرا بدم 

نه من از خودم زدم تونستم دو گرم طلا جمع کنم 

آیا من پیشرفت میکنم ؟؟

درست که رو طلاهای مخفی دقیقه نود حساب میکنم به اسم وام و یا قرعه و یا کس دیگه 

ولی رو طلاهام هزار و یک نقشه میکشم که بتونیم حرکت کنیم روبه جلو 

چقدر حرف زدم من 🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام معصومه جان خوبی 

معصومه جان ممنونم از راهکارات من چندتا سوال پرسیدم ازت تو تاپیک مدیریت مخارج فکرکنم ندیدی یا من جوابشونو ندیدم 

آخرین سوالم این بود که کل خرج و مخارج اعم از لباس و تغذیه و ... با ۵ تومن میبندی؟ میشه بگی چطوری

ببخش اگه سوالم تکراریه من یمدت طولانی نینیسایت نبودم 

مامانِ نامی🙍‍♂️
آهان.خب پس میتونی تغییرش بدی در صورتیکه خودتم تغییر کنی....شوهر من کلا عصبیه.هر چی گفت گفتم.چشم.باور ...

چه خوب که اینقدر صبورین. انشالله حال دلتون همیشه خوب باشه

یه سوال: این حد از صبوری در برابر رفتار تند همسر باعث نمیشه از همسرتون سرد بشین؟ یا یه وقتایی فکر کنین دارین توی این رابطه، عمر و جوونیتون رو تلف میکنین؟

معصومه خانم نظر شما چیه؟

خواهش میکنم عزیزم لطف داری ❤️ عزیز دلم ببین کسی که بگه ما تو زندگی هیچ دعوا و قهری نداریم بدون که ر ...

چقدر خوب نوشتین معصومه خانم 

اون قسمتی که گفتین بعدش به روش نمیارم که تو فلان چیز رو گفتی اون روز... چطوری میتونین؟! من یه مشکل بزرگی که دارم با همسرم اینه همسر زود عصبی میشه و حرف بد میزنه منم زود بهم برمیخوره و کینه میگیرم!

و با اینکه بعدا میاد معذرت خواهی یا بالاخره چیزی میگه که میفهمم پشیمون هست ولی چون حرفاش یادم نرفته و به روش میارم و خود همین منشا بحثهای بعدی میشه!!

چه کنم؟!

ممنون

چه خوب که اینقدر صبورین. انشالله حال دلتون همیشه خوب باشه یه سوال: این حد از صبوری در برابر رفتار ت ...

سلام گلم.ممنون.انشالله بهترین ها سهم دلت  

والا خیلی وقتا خسته شدم.یا با خودم گفتمچقد من کوتاه بیام.ولی وقتی اخلاق شوهرمو میدونم.میگم بیخیال بذار با یه ببخشید تمومش کنم اونوقت نمیخوام چند روز ناراحتی بکشم و اعصابمخورد باشه(هر چندشده بارها شوهرم مقصر بوده ولی طوری قضییه رو چرخونده که منو مقصر کرده;منم گفتم باشه من معذرت میخوام)در لحظه سخته بخاطر کار یا حرفی که نزدی بخوای عذرخواهی کنی.ولی به آرامش خودت فکر کن.و اینکه مطمئن باش شوهرت میفهمه.ولی نمیخواد زیر بار بره...شوهر من اصلا و ابدااهل معذرت خواهی نیست ولی مثلا میاد خونه سلام میکنه میفهمم یعنی من آشتی ام.منم میگم سلام

یبار دعوای بدی داشتیم.اومد خونه گفت سلام.منم گفتم سلام

بعدا بهم گفت اگر جواب سلامم رونداده بودی تصمیمات بدی میگرفتم(خخخخ)

یجورایی قلقش اومده دستم.و ازاینکه دستوری حرف بزنم باهاش بی نهایت متنفره...یعنی بقول خودش آمپر میچسبونه

شاید تا مرز طلاق هم پیش بره.شما حسابش رو بکن

کلا سعی میکنم چیزایی که دوست نداره رو ازش نخوام.تا حداقلش اعصاب خودم  آروم باشه

موفق باشی گلم

چقدر خوب نوشتین معصومه خانم  اون قسمتی که گفتین بعدش به روش نمیارم که تو فلان چیز رو گفتی اون ...

عزیزم معصومه خانمم میاد جواب میده انشالله

من یه چیزی بگم.تجربه ی خودم

هر وقت دلگیرم از کاره شوهر یا مثلا خانوادش.میذارم به وقتش میگم...سر فرصت

شده حرفی رو شاید ۲ماه نگه داشتم تا موقعیتش پیش بیاد و اون لحظه بچسبونم

نمیگم عاقلم.ولی به واسطه ی صبوریم خیلی جاها به نفع من تموم شده

عزیزم معصومه خانمم میاد جواب میده انشالله من یه چیزی بگم.تجربه ی خودم هر وقت دلگیرم از کاره شوهر ی ...

ماشالله شما خیلی صبورین. ممنون که جواب دادین.

حال دلتون خوش باشه همیشه

دوستان و یه تجربه ای که میخواستم بهتون بگم ،دوروز نبودم حالا اومدم هی حرف بزنم ها 😁

قدر تک تک پولایی که به دست میارید بدونید حساب کتاب کنید بعد خرج کنید ،وقت داشتین زمان داشتین همه جا با اسنپ نرین با مترو برین یا حداقل با تاکسی برین ،کارایی که از دستتون بر میاد خودتون انجام بدین خود مختار باشین ،به پول احترام بذارین پول رو تا کنید قشنگ بذارین لای دفتر یا لای پول کیف مچاله نکنین ،

نگین اح پنج هزار تومن ارزش نداره بیخیال ،اح به دوتومن چی میدن ،نگین به خاطر ده تومن آدم چونه نمیزنه ،نگین حالا از شنبه شروع میکنم حالا بذار اینم برم بگیرم یا اینم بخورم اینم اصراف کنم .

اون روز چک نوشته بودیم برای خونه ای که خریده بودیم ،که باید تا بیستم تصویه میکردیم که شکر خدا همشون رو رو تصویه کردیم یک چک که داده بودیم به صاحب خونه به مبلغ بیست ملیون بود که ما با هزار جور سختی اونو جور کردیم زدیم به حساب من ،چون چک مال من بود، همسرم  که بیست ملیون تومن رو زد به حساب من ،منم موجودی ام قبل بیست ملیون  ده تومن خالی بود .منظور ده هزار تومن ،همسرم گفت معصومه یک شارژ دو تومنی برای من بگیر زود به صاحب خونه زنگ بزنم بگم فردا چک رو بگیر خلاصه که من شارژ رو از همین گوشی با موجودی همون مبلغ گرفتم شارژ دو تومنی ،همسرم زنگ زد گفت جای چک پر فردا برین بگیرین .صاحب خونه گفت من خرجش کردم . 

خلاصه صبح زود بود که دیدم یه شماره ناشناس زنگ زد که خانم فلان چک رو شما نوشتین چرا جاش پر نیست من الان برگشتشو میزنم تا حالیتون بشه که چک رو الکی نمینویسن ،گفتم آقا چی دارین میگین من دیشب خودم زدم به حسابم و موجودی ام رو چک کردم شاید اشتباه شده 

گفت نه خیر اشتباهی در کار نیست گفتم بی زحمت گوشی رو بدین به کارمند بگم خودم ،گوشی رو گرفتم، گفت خانم حسابتون واسه چک کامل نیست گفتم یعنی چی اول ترسیدم گفتم شاید هک کردن حسابم رو تو این گیر و دار بیا جور کن، بعد گفتم یعنی موجودی من صفر گفت نه صبر کنید یه لحظه تو اون یه لحظه هزار بار مردم زنده شدم که حالا باز از کجا پول جور کنیم .

کارمند گفت خانم دو تومن کم هست حسابتون اونو بزنید تا چکتون پاس بشه گفتم یعنی چی دو تومن منظور دو ملیون گفت نه خانم دو هزار تومن ،باور میکنید یعنی فقط به خاطر دو هزار تومن خالی چک پاس نشده بود

خلاصه که دوستان منظور از گفتن این حرفها این بود که قدر تک هزار تومنی اتون رو هم بدونین نگین هزاری بیخیال به خاطر همین دو هزاری خالی نزدیک بود یه چک بیست میلیونی برگشت خورده باشه . 

ببخشید طولانی شد 

سلام معصومه جان خوبی  معصومه جان ممنونم از راهکارات من چندتا سوال پرسیدم ازت تو تاپیک مدیریت م ...

سلام عزیز دلم خوبی فدات شم ♥️

صبح قشنگت بخیر باشه عزیزم

قربونت برم هنوز بر نگشتم خونه 

تو مسافرت هستیم 

نمیخوام سر سری جوابتو بدم بره 

می‌خوام خیلی دقیق تر توضیح بدم 

اینجا نزدیک سی چهل نفر هستیم 

واقیعت تمرکز ندارم 😊

انشالله فردا خونه هستیم 

خدا اجازه بده سلامتی باشه جواب تک تک تون رو میدم

سلام خانمها ♥️

سلام دوستای عزیزم

حال دلتون خوب ؟

برقرارین انشالله

ما هم دیشب آخر وقت رسیدم از مسافرت 

تونستم خرجامو  به خوبی اونجا  کنترل کنم 👌

فقط میخواستم بهتون بگم که از امسال یه پاکت یه گزینه هم برای خرج ماشین بذارین کنار مهر ماه یه درصدی از پول رو اختصاص بدین به این گزینه 

دیروز که راه افتادیم برگردیم خونه  یه هو ماشین خراب شد هر چه قدر تلاش کرد همسرم درست نشد 

با اینکه خودش همه چی از دستش بر میاد 

هرکاری کرد نشد نشد 

چون ماشینمون خارجی و شاسی 

اونجا کسی نبود که از ماشین خارجی سر دربیاره 

چندین ساعت تو راه موندیم همسرم گفت الان چیکار کنیم تو این سرما ،بارون از یه طرف می‌بارید ،،سرما امونمون رو بریده بود 

گفت م زنگ میزنیم امداد خودرو بیاد بریم 

همسرم گفت دیونه شدی ؟
میدونی چقدر میشه هزینه اش 

گفتم هر چه قدر هم بشه خب بشه 

گفت به کی دهن باز کنم بگم پول بده تو این وضعیت

یکی تعنه نمیزنه که خب پول نداشتی واجب بود مسافرت بری 

صاحب کار هم که گفته واسه سیزده بدر پول میدم 

گفتم مگه قرار از کسی قرض کنیم ؟

گفت بگو که داری تو این لحظه تنها حرفی که خوشحالم می‌کنه🥺 

گفتم مگه من میذارم تو پیش دوستات کم بیاری ( با دوستاش )رفته بودیم 

گفت واقعا داری معصومه ؟

گفتم آره ولی اصلا بروز نده که نداری 

نگی ها از معصومه گرفتم 

گفت نه نمیگم 

بغلم کرد و گفت خدا پدر مادرتو رحمت کنه 💜

که همیشه سربلندم کردی تو فرشته ای 🥺

گفتم حالا باشه وقت این حرفها نیست 

خونمون راجبش حرف می‌زنیم 

گفتم باشه الان زنگ بزن 

زنگ زدیم به امداد خودرو گفت مسیرتون دور 

سه ملیون میگیریم 

خلاصه راضیش کردیم دونهصد 😉

اومد دنبالمون نصف شبی رسیدیم خونمون 

پس دوستای عزیزم من تجربه کردم انشالله که هیچ وقت هیچ کدومشون  تجربه نکنین 

ولی ماشین دیگه روی چهار تا چرخ که اینور اونور حتما باید یه پولی بذارین واسش کنار 

من که خودم تصمیم گرفتم از همین ماه یه چیزی حتما بذارم کنار 

چون اگه واقعا دستمون پول نداشتیم 

باید به این و اون دهن باز میکردیم 

اولا اینکه آدم چرا باید سرافکنده بشه جلوی این و اون 

و دستشو بخونن 👌

دوما اینکه معلوم نبود یکی میده یا نمی‌ده 😉👌

آهان اینم بگم

صبح که بیدار شدم زود به کارای خونه رسیدیم 

رفتم طلا فروش 

که مابقی پولم خرج نشه بره 

اینم اولین طلای من تو سال جدید 

انشالله که هممون سلامت باشیم 

درکنارش کیلو کیلو طلا ،،و چمدون چمدون دلار داشته باشیم 😊

الان میذارم براتون صرفا جهت انگیزه

بونت برم عزیزم لطف داری ❤️

خیلی خوشحالم برات دوست عزیز 

یادت وقتی تازه اومده بودی تاپیک وقتی من از همسرداری پست میذاشتم واسه بچه ها برگشتی گفتی بنده یه عدد عروس مغرور هستم 😁

و نمیتونم این جملات رو به زبون بیارم 

دیدی گفتم یه مدت بگی  زبونت عادت می‌کنه 😀

من خودم هنگام مکالمه پنج دقیقه ای  با همسرم کم کم اش سی بار میگم عزیزم ،،،قربونت برم ،،،جونمی ،،عمرمی 

پس من نگم ،،تو نگی ،،اونا نگن ،،پس این حرفها و کلمه های خوب خوب برای کی ؟؟؟؟🤔

عصری همسرم گفت معصومه امروز شام مهمون من 

از اونجایی که تازه رفته بودیم انتظار نداشتم که بگه میبرمتون شام چون هنوز یه هفته نشده بود 😉

ولی اصلا مخالفت نکردم برعکس خیلی خوشحال شدم 

گفتم هوررررررا بچه ها بیاین باباتون میخواد مهمونمون کنه 

مرسی عشقم 😍😍😍

،،،به به آقامون میخواد همسر و بچه هاشو ببره بیرون ❤️

انگار من بچه ی دو ساله ام که پدر مادرش براش آبنبات چوبی گرفته باشن 😁

تموم نشد ها تشکر کردن هی ادامه داشت ،،من یه استعداد خدا دادی دارم که فقط دوست دارم از طرف مقابلم به هر بهونه ای تشکر کنم 

هی تشکر کردم ازش 😉

بعد دستامو بلند کردم گفتم خدایا به خاطر تموم محبت هایی که در حقم می‌کنی بی نهایت شکر 🤲

همسرم که اینقدر آقاست ،،با لیاقت ،،،دلش مثل دریا بزرگ ،،،بهش عزت بیشتری بده 

همینقدر که هوای منو بچه هاشو داره ،،صد برابر اون هواشو داشته باش ،🤲🤲

دست به خاک بزن طلا براش باشه 🤲

همسرم هم چه کیفی می‌کنه وقتی دعاهامو می‌شنوه میگه خانمم مرسی از دعای خوبت 

لیاقت تو بیشتر از این حرفها ست 

گفتم خواهش میکنم 

برگشت گفت معصومه من در مقابل تواضع و مهربانی تو همیشه تسلیم هستم ❤️

،،در مقابل خوبیات کم میارم ،،بیشتر ازاین خجالتم نده 

من هر چه دارم و از خانمی تو دارم ❤️

زود براش چای ریختم توش قشنگ گل محمدی ریختم میدونم که خیلی دوست داره 

گفتم بیا عزیزم باعشق برات دم کردم ❤️

خلاصه که رفت باشگاه دخترا منم تا اون وقت شب به کارهای خونه رسیدم و بعد مفصل به خودم رسیدم که شب رو من در خدمتش باشم برای جبران محبت هاش 🤦😁

اومد گفت خانمم آماده ای گفتم البته که آماده هستم عزیزم 

وقتی رفتیم هر چی سفارش داده بود با جون و دل تعریف کردم 

همیشه همین طوری تعریف و تمجید میکنم 😉

اونم یه سیاست که این کارا و پیشنهادات ادامه دار باشه 😉

گفتم به به واقعا حرف نداره غذاهاشون 

به به چه خوشمزه است ماست هاشون 

به به عزیزم واقعا دستت درد نکنه به من خیلی چسبید 

اونقدر میگم اون بیچاره هم هر سری میگه نوش جونتون 😁

تو حین غذا خوردن هم براش لقمه میگیرم اینطوری که مثلا لقمه رو گرفتم می‌خوام بذارم دهن خودم بعد میگم بیا عزیزم این لقمه رو باعشق برای تو میدم ❤️

متقابلاً اونم همین کارو میکنه 

بعد اصلا به حساب کتاب اش کاری ندارم که چند شد 

کارت شام و تفریح هم پیشم بود ولی چون گفته بود مهمون من هستین فهمیدم که پول داره که مهمونمون می‌کنه 😉

گفتم عزیزم تو برو حساب کن ما هم بیایم اصلا خودمو قاطی حساب کتاب شام و تفریح نمیکنم 

میگم بذار حس مردونگیش حفظ بشه😉

حتی اگه از کارت تفریح و رستوران می‌دادیم بازم من نمی رفتم واسه حق و حساب کارت رو میدادم بهش میگفتم بیا عزیزم 

حس اون تامین باید ارضا میشد 

اکه دوستان اول مکالمه که اومد گفت شام مهمون من هستین من میگفتم نه بیخیال تازه اومدیم پول اون شام رو بده من به خودم فلان چیز بگیرم 😁

مثل جاری خودم 

یا میگفتم پول رو بده من بدم به قرض هام 😁

فکر می‌کردین این حس و حال ناب رو من و همسرم و بچه هام تجربه می‌کردیم ؟؟

صدر صد که نه چون مردا دوست دارن زنشون و بچه هاشون و تامین کنن تا اون حس ارضا بشه ،،یعنی احساس غرور و افتخار میکنن 

پس بیا و با سیاست رفتار کن تعریف و تمجید کن ازش قدر دان محبت هاش باش حتی ،،حتی کوچیک ترین کاراش 😉

اگه تو نتونی این حسش رو لمس کنی تحسینش کنی  بطب می‌ره برای خانواده خودش خرج می‌کنه و یا کسی که تعریف و تمجید اش می‌کنه می‌ره برای اون خرج می‌کنه .....

برگشتنی که سوار ماشین شدم قبل همسرم به دخترا سپردم باباتون اومد قشنگ ازش تشکر و قدردانی دانی بکنید 

بگید که خیلی خوشمزه بود 

بگید که تو بهترین بابای دنیا هستی ❤️

ما ممنونت هستیم بعد ببوسینش 😘

همسرم اومد بچه ها زود حرفهایی رو که سپرده بودم کفتن و باباشون رو بوسیدن

بعد خودم گفتم آره عشقم دستت درد نکنه خدا اندازه لیاقتت بهت بده ،،برای ما که خیلی خوش گذشت ،،خدا میلیارد اشو بهت بده 

بعد دستاشو تو دستم گرفتم با عشق فشاررر دادم 

و بعد بوسه بر دستان زحمتکشش زدم ❤️

چقدر خوب نوشتین معصومه خانم  اون قسمتی که گفتین بعدش به روش نمیارم که تو فلان چیز رو گفتی اون ...

قربونت برم عزیزم لطف داری 😘

نه دیگه عزیزم سعی کن تغییر رویه بدی 

وقتی خودت میگی که باعث میشم بحثمون ادامه دار بشه 

چرا اونوقت با دست خودت به خونه ات اوقات تلخی میندازی ؟

وقتی بحث اتون شد همسرتون یه حرفی زد که ناراحت شدین 

به خودت بگو معصومه ده دقیقه صبر کن بعد هرچی از دهنت در اومد بهش بگو 

که مطمینم با گزر ده دقیقه اعصابنیتت می‌خوابه 

و با احترام و گذشت کردن قضیه تموم میشه می‌ره 

و یادت باشه با اینکار ارزش خودت رو هم حفظ می‌کنی با این رفتار و برخورد 

و همسرت هم می‌فهمه که تو در چنین شخصیتی هستی که دهن به دهن نمیکنی و از کار و رفتار خودش پشیمون میشه 

و  رفته رفته رفتار خودش رو تغییر میده

خدا وکیلی معصومه جان اراده داشتن خیلی سخته... خیلیییییی از خرجای ریز زدن جدن اراده میخواد... کاش ...                                                                                

😁😁

آره عزیزم اراده خیلی مهم 

اگه میخوای ارادتو تقویت کنی 

از فردا یه ساعتی رو تعیین کن که یه کاری رو انجام بدی 

مثلا تعیین کن هرروز ساعت دو ظهر یاهر ساعتی که خودت بخوای 

یه لیوان آب بخوری 

از این ساده تر نتونستم کاری برات پیدا کنم 

ببین چند روز موفق میشی این کارو انجام بدی 

سعی کن هرروز مرتب بری جلو 

اگه موفق شدی به مدت بیست و یک روز که میشه عادت

بدون که میتونی با  اراده به همه کار برسی  فقط خودت نمیخوای 😊

اگه بیست و یک روز هم بشه چهل روز که دیگه میشه نو الا نور 😍