2777
2789
عنوان

سیاست و راهکار برای زوج‌های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 109581 بازدید | 1696 پست
خواهش میکنم عزیزم ❤️ حالا من ناواردم ولی سعی میکنم بیشتر وقت بذارم  دوستان هر کسی هم هر کمکی ...

چقدر شما خوب و مهربونيد كمتر كسى پيدا ميشه كه بى شيله پيله اينقدر وقت بزاره برا افرادى كه اصلا نميشناسه انشالا بهترين ها نصيب و روزيتون ❤️

خدا جونم شکرت برا همه چى
سلام معصومه جون عزیزم اگر ممکنه شما چند موردی از سیاست های زنانه که تجربه کردین یا تجربه دیگران دید ...

سلام عزیز دلم ❤️

خب وقتی میگی بلد نیستم زیبا حرف بزنم باید هرروز یه قدم روبه جلو حرکت کنی و تمرین کنی 😉

اولا اینکه خجالت نکشی برای حرف زدن زیبا 😉

اونم با یه روز نمیشه عزیزم 

بالاخره آدم بخواد یه شب تغییر کنه سخت و غیر ممکن 

براش بشین از آینده حرف بزن ،از روزهایی که به زودی میاد 

از آینده و بزرگ شدن بچه هاتون حرف بزنید 

در وقت مناسب بگو عزیزم میدونم که سخت تلاش می‌کنی که طلاااااش کنی 🥰

میدونم که برای راحتی و آسایش ما هر کاری ازدست بر میاد می‌کنی 👌

نکنه هم باید تمرین کنی  عزیزم 

بذار ملکه ذهنش بشه اکه هم اونطوری که میگی هم  نباشه خودش با حرفات به فکر فرو بره و تمام سعیشو بکنه 

من همیشه از این راه  وارد میشم میگم  عزیزم بچه ها بزرگ شدن 

نمیگم برو کار کن و فلان چون مردا اکثرا بدشون میاد که باهاشون دستوری حرف بزنی 

من اصلا نمیگم تلاشتو زیاد کن ،کار دوم پیدا کن ،حرف رو میندازم زمین تا خودش برداره 

اونم با یه بار دوبار نمیشه ها گلم 

حداقل باید چندین دفعه ای تکرار 

کنی اونقدر بگی بگی تا تغییر بکنه 👌

من خودم تا سه ماه پیش خونه داشتم ،دوتا ماشین داشتم ،ریا نشه ها دوستم می‌خوام ریز بگم تا متوجه بشی 

پس انداز داشتم به حد خودمون 

ولی به خاطر بچه هام مدام شش سال میگفتم که عزیزم ما باید خونه رو ببریم مرکز شهر 

باور میکنی شش ساااااااال 

خب خسته نشدم دم نزدم 

در جواب خیلی شنیدم که گفته این برای ما کافی 

ولی از هر راهی بگی رفتم که راضیش کردم تا سه ماه پیش خونه رو بردیم مرکز شهر 

به خاطر دخترم 

تو هم دوستم باید بچه هات رو نشونه بگیری 

و مدام بگی بچه هامون بزرگ شدن باید یه کاری کنیم ،

باید به فکر ایندشون باشیم 

فردا آینده بچه هامون دست ما 

فردا پدرشون رو الگوی خودشون میبینن اکه پدرش به فکرشون باشه 

اینا هم در آینده مسلیویت پذیر بار میان و به فکر بچه هاشون میشن 👌

از این جور حرفها 

و اینکه تو وقتهایی که کیفش کوک حرف بنداز بگو عزیزم تو که اینقدر به فکر زندگی و پیشرفتمون هستی و سخت تلاش می‌کنی 

منم دوست دارم همسرم پیش فلانی کم نیاره از راه ماشین وارد شو مردا به ماشین نقطه ظعف  دارن 

بگو من دوست دارم جلوی باجاناق ات یا مثلا اقوامی که بهش حساس بگو من دوست دارم وقتی خونشون رفتیم 

خواستن بدرقه کنن همسرم سوار شاسی .....و فلان اسم ....ماشین بشه 

تا همشون بفهمن همسرم چه زحمتی برای زندگیش کشیده

باید انگیزه بهش بدی عزیزم ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربون دل شکسته است برم من ♥️ میفهممت کاملا درکت میکنم  ولی ببین خانواده اش براش چیکار میکنن ک ...

خدانکنه عزیزم چقد شما مهربونین انشالله بهترینا نصیبتون بشه ❤️ 

تو این چند سال خیلی وقتا شده من طرفداریشو کردم چون یه اخلاقی داره با خانواده خودش رودروایسی داره ولی با خانواده من راحته! چون بیچاره مامان و بابام از همون اول به چشم پسر دیدنش نه داماد همیشه بالا بردنش تعریفش کردن ولی الان من میگم ای کاش اینجوری نبود که الان انقد پررو بشه که مامانمو بخواد از خونه بندازه بیرون مامان و خواهرش اومده بودن خونمون حرفای ۱۰ سال پیش رو داشتن میگفتن که تو فلان زمان فلان کارو کردی بخدا من تا حالا کوچیک ترین بی احترامی به خانوادش نکردم نمی‌دونم اینا از یه عروس چه انتظارایی دارن دیگه بارها شده بهش گفتم حرف خونه مون رو جایی نگیم بهتره اونم گوش میده جواب نمیده بهم بعد چند وقت میبینم باز کار خودشو کرده دوس داره منو غذاب بده 

خب می‌تونستی قبل این حرفها که بهت زنگ زده بود که چرا گوشیتو روشن کردی اگه فکر میکردی که برات واجب ...

چشم گلم مرسی

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤

همون خواهر وقتای عادی اصلا اینو محل نمیده که داداشمه ولی وقتی با من حرفش بشه میاد وسط آتیش بیار معرکه میشه بخدا ما اصلا تو زندگی اونا دخالت نمیکنیم یعنی چیزی بروز نمیدن که ما بدونیم ولی این شوهر بی عقل من تا میخواد چیزی بشه میره جار میزنه آخرشم همه شون منو محکوم میکنن خدا ازشون نگذره من و این بچه ۳ هفته س مریض شدیم دخترم ۴ سالشه عصبی شده فقط گریه میکنه من که حلالشون نمیکنم 

دقیقا عزیزم آفرین بهت 👌 همیشه گفتم بازم میگم پس انداز شخصی واسه خودتون داشته باشین  حالا نمی ...

معصومه جون من نمیدونم چرا اینطوریم پول جمع میکنم خودم خودم رو لو میدم که اینقدر دارم نمیدونم اینم چه مرضی هست من دارم تا الان هزارتومن هم پس انداز مخفی ندارم راحت میتونم جمع کنم ولی خودم رو لو میدم میگم مثلا اینقدر من دارم یکمم تو بزار بریم طلا بخریم یا بیا لازم داری یا بریم یهچیزی بخریم من پول دارم 

سلام عزیز دلم ❤️ خب وقتی میگی بلد نیستم زیبا حرف بزنم باید هرروز یه قدم روبه جلو حرکت کنی و تمرین ک ...

معصومه جون واقعا ازت ممنونم اینهمه کامل برام گفتی .هنوزم باورم نمیشه که فقط 6سال از من بزرگتری .

خیلی باسیاست و مهربانی.

زیبا سخن گفتن خیلی عالیه اما کار سختی .

الان شما حتی تو  پیام های اینجا هم عالی و زیبا سخن میگین .اما من بدجور لنگ میزنم توی حرف زدن زیبااااااا.لطفا بازهم کمکم کن در این باره .

همسرم حداروشکر به حرفم خیلی گوش میکنه اما تلاشش 60درصد .

من با سختی زیاد تونستم ی طبقه خانه  و ماشین بخریم (نصف پول ماشین و خانه من دادم)

چند وقت بدجور تو ذهنمه که خانه مان بفروشم زمین بخریم بسازیم .اما خب خیلی سخت تا 70درصدش پول داریم اما باقیش ن.همسرم حرف گوش کن اما تلاش کم.میترسم برم داخل گود بمونیم.خدا واقعا همیشه پشتمون بوده اما خب من ادم دودوتا چهارتایی هستم.

به نظرت برم با سختی 3یا چهارساله خانه دار بشم یا تو همین ی طبقه خانه  زندگی کنم .؟

من ی بچه زیر یکساله دارم .میترسم با بچه سخت باشه خیلی بیشتر.

اما خب همه این کارهارو میخوام برای اینده دخترم انجام بدم  تا حدقل وقتی دخترم بشه 10ساله دو سه تا طبقه داشته باشیم بفروشیم بریم منطقه بهتر.

لطفا بازهم درمورد خانه و زیبا سخن گفتن کمک کن مخصوصا زیبا سخن گفتن.

عضو تایپیک مانکن 
یه سیاست هم پول برا خودتون ذخیره کنید و ابدا لوندین ابدا حتی ۱۰۰۰ تومن بیشتر مردا همه چیز الخصوص خوب ...

شدیدا این موردو قبول دارم چون تجربه شخصی خودمه.یه زمانی هرچی داشتم رو میریختم وسط .من از زاویه ای که باید قدرم دونسته نگاه میکردم و شوهرم از زاویه وظیفه.ینی لطف مکرر شد حق مسلم.نه تنها قدرم دونسته نشد که چقدر ناراحتی برام ایجاد شد همه کار کرده بودم تازه عذابم میکشیدم چون شده بود وظیفه.بعد اون دیگه سبکو عوض کردم.الان دیگه هم پس انداز دارم هم اینکه از حالت وظیفه خارج شده.سخت بود ولی شدنی بود

اخلاق من بیشتر خراب بخدا خودمم میدونم  امیدوارم منم خوب شم الهی عزیزم انشاالله که خوشبخت بشی ...

عزیزم ممنونم.انشالله شما هم هر چی توی دلته خدا بهت بده.اما مردا با محبت و زبون خوش رام میشن.البته من اصلا و ابدا بلد نیستم زبون بریز.یعنی هیچی.عزیزم و قربونت برمم نمیتونم بگم.فقط توی عمل میتونم بهش ثابت کنم.همین

افرین عزیزم به صبر و شکیبایی شما دوست عزیز بله گلم گر صبر کنی زه غوره حلوا سازد 😉 واقیعت محض اگه ...

قربونت برم ممنون...بله صبر خوبه توی زندگی

مخصوصا ۵ سال اول که زن و شوهر شناخت آنچنانی از هم ندارن...بخاطر همینه اکثرا جدایی ها توی سال های اول زندگی اتفاق میوفته بنظر من

انشالله برای همه بهترین ها رقم بخوره.مخصوصا شما معصومه خانم گل...

سلام معصومه جون,خوبی عزیزم? لطفا از روش های درست بچه داری هم بگو عزیزم

چون اولا برای اینکه خونه آرامش و نشاط داشته باشه, باید بچه های آرام و شادی داشته باشیم و هم اینکه یکی از فاکتورهای اصلی موفقیت یک زن تربیت بچه های موفق, چه از نظر درسی, رفتاری و.... هست.ممنون عزیزم