2777
2789
عنوان

سیاست و راهکار برای زوج‌های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 109235 بازدید | 1691 پست
بااجازه استاتر🦋 🔰 چگونه يك زن به خودش بها بدهد؟! ١-هر وقت غذا مى پزيد حداقل دوتا تكه گوشت خوب يا ...

عاالی بود عزیزم 

لذت بردم 👌👌👌

ممنون از تجربه های گرانبهاتون

سلام عزیزم ممنونم بابت تاپیک خوبتون من همسرم خیلی به مامانش و خانوادش وابسته س با اینکه از سال ۹۳ عروسی کردیم ولی حس میکنم با من مثل یه رقیب رفتار میکنه انگار نه انگار که همسرشم تا میخواد باهام سر هر چیزی حرفش بشه زود میگه تو و مامانت اینجوری هستین اصلا منطق نداره الان چند هفته س ازش دلخورم نکرده بیاد بگه فلانی شرمنده ناراحتت کردم خیلی هم مغرور 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلمو شکونده تازه طلبکارم هس هر اتفاقی تو خونه بی افته یا با من حرفی بزنه زود میره خبر میده به مامانش واقعا دیگه خسته شدم فقط به خاطر دخترم تو خونش موندم خیلی اشتباه کردم 😔😔

میدونین متاسفانه منم زرنگ و با سیاست نیستم تا الان خیلی چیزا دیدم به روم نیاوردم تو خودم ریختم و همیشه احترام همه رو داشتم مخصوصا خانواده همسرم ولی نمی‌دونم چرا دنیا دنیای آدمای ساده نیس 

پس اندازدارم امامخفی نه یعنی شخصی نه

سلام گلی.من مخفی دارم.مثلا اون روز خواستم برم دیدن کسی.که میدونم شوهرم شاید بدش میومد براش چیزی بخرم.یا ناراحت بشه.منم سهامم عدالتم رو به شوهرم گفتم پیامکش نیومده .واقعا هم.پیامک نیومد.ولی واریز شده بود.رفتم با اون خرید کردم برای اون شخص و بردم.برای اینطور مواقع خوبه

من همسرم عصبیه میگم اگه کوتاه بیام فکر میکنه ازش میترسم همسرمم همیشه میگه بذار من آروم شم بعد هرچی ...

فکر میکنم هیچکس به اندازه شوهر من عصبی نیست.طوری که چند بار زندان رفته توی مجردی.کلا خودش میگه اعصابم زیر صفره.منم یک آدم صبووووور.واقعا توی ذاتم هست.ولی اینقد سختی کشیدم تا به الان که نگم برات.حالا خودش میگه تو فرشته ای،اگر اونموقع توی روم وایمیستادی نمیتونستیم زندگی کنیم با هم.الان خونه توی روستاشون خریده زده به اسمم.من گفتم نمیخوام.گفت نه میزنم به نام تو

منم تو دلم همیشه میگم نتیجه ی صبر هایی هست که کردم.

اگه شاغل هستید هر ماه پول خودتون رو وارد خونه نکنید من این اشتباه رو کردم یعنی قسطا و مخارج رو می‌د ...

منم دیروز به مادرشوهر و خواهرشوهرم گفتم قرعه ی خونگی نوشتم ۳میلیون.۲میلیونم خودم پس انداز کرده بودم دادم پیش قسط یخچال...خواهرشوهرم خیلی ذوق کرد

گفت کار خوبی کردی

فکر میکنم هیچکس به اندازه شوهر من عصبی نیست.طوری که چند بار زندان رفته توی مجردی.کلا خودش میگه اعصاب ...

نوشتم عصبیه منظورم اینه وقتایی که عصبی میشه 

خوشبحالت عزیزم که اینقدر صبوری 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
نوشتم عصبیه منظورم اینه وقتایی که عصبی میشه  خوشبحالت عزیزم که اینقدر صبوری

آهان.خب پس میتونی تغییرش بدی در صورتیکه خودتم تغییر کنی....شوهر من کلا عصبیه.هر چی گفت گفتم.چشم.باورت نمیشه اینقد شب ها روبا گریه خوابیدم.صدام در نیومد.چون بالای خونه ی مادرشوهرمم هستم.هیچوقت نتونستم ناراحتیمو نشون بدم.همش ریختم تو خودم.صبوری هم همیشه خوب نیست.اما گاهی لازم و واجبه

آهان.خب پس میتونی تغییرش بدی در صورتیکه خودتم تغییر کنی....شوهر من کلا عصبیه.هر چی گفت گفتم.چشم.باور ...

اخلاق من بیشتر خراب بخدا خودمم میدونم 

امیدوارم منم خوب شم

الهی عزیزم انشاالله که خوشبخت بشی و بهترینا برات رقم بخوره

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
منم دیروز به مادرشوهر و خواهرشوهرم گفتم قرعه ی خونگی نوشتم ۳میلیون.۲میلیونم خودم پس انداز کرده بودم ...

خیلی خوبه

فکر کن اونموقع که ما ازدواج کردیم من حدود ۵۰۰ و خورده ای حقوق میگرفتم شوهرم ۲۰۰ حقوق من از همه جا خیلی بالاتر بود اما یه بار هم بروی خانوادش نیاوردم

دو هفته پیش شوهرم باعث شد ماشینمون رو فروختیم و هی تعلل کرد ماشین ۱۰۰ خورده ای گرون شد نتونستیم بخریم منم زنگ زدم به مامانش گله کردم 

گفت خب نمیرفتی سر کار خونه دار ها هم اندازه تو زحمت میکشن

آتیش گرفتم

بعد الان من بازنشست شدم حقوقم کمتر از همسرم شده به من شوهرم با خنده میگه از این به بعد حقوق من بیشتره

میدونین متاسفانه منم زرنگ و با سیاست نیستم تا الان خیلی چیزا دیدم به روم نیاوردم تو خودم ریختم و&nbs ...

قربون دل شکسته است برم من ♥️

میفهممت کاملا درکت میکنم 

ولی ببین خانواده اش براش چیکار میکنن که تو چشم هستن 

سعی کن در موقع خلوت و وقتی که کیفش کوک کوکه 

بگو عزیزم دوست ندارم حرفهامون رو بری به کسی بگی حتی خانواده ات 

بگو زندگی حریم شخصی، ما باید هر مشکلی داشتیم خودمون حل کنیم نباید جار بزنیم .حتی به نزدیکت ترین کسانمون 

که فردا بخوان شماتتمون کنن 

فکر میکنم هیچکس به اندازه شوهر من عصبی نیست.طوری که چند بار زندان رفته توی مجردی.کلا خودش میگه اعصاب ...

افرین عزیزم به صبر و شکیبایی شما دوست عزیز

بله گلم گر صبر کنی زه غوره حلوا سازد 😉

واقیعت محض

اگه از ابتدا صبر نمی‌کردی گلم الان معلوم نبود که سرنوشتت چه طوری رقم میخورد 😀

سلام معصومه جون

عزیزم اگر ممکنه شما چند موردی از سیاست های زنانه که تجربه کردین یا تجربه دیگران دیدین برامون بگین.

عزیزم 

منم همسرم وقتی ناراحت خیلی داغ میکنه اما خب من هیچی نمیگم بعد یک ساعت که اروم میشه حرف میزنم باهاش.

همسرم از لحاظ مالی و عاطفی برام کم نمیزاره خونه و ماشین هم داریم .اما خب خیلی هم اهل کار نیست درامدمون کمه (حمتر از حقوق کارگر )من چند بار گفتم باید تلاشمون بیشتر کنیم  و .. با مهربانی اما خب اخرش به ناراحتی رسیده .ممکنه من راهنمایی کنی عزیزم.من چکارکنم که تلاش بیشتر کنه .

من حرفم میزنم اروم اما فکر میکنم نمیتونم زیبا و قشنگ حرف بزنم .

عضو تایپیک مانکن 

همسایه و دوستاتونو وارد خونه و مهمونیاتون نکنید

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)