نمیدونممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 3104 عنوان عنبر نسارا دربارداری خواهشا راهنمایی کنید 425 بازدید | 12 پست سلام دوستان من امروز دودعنبر نسارادادم باردارم پنج ماهمه حالاتوی اینترنت دیدم نوشته باعث سقط جنین میشه 😔ایادرسته؟؟؟کسی تجربه ای داره استفاده کرده ؟؟؟ میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍 1401/10/11 | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه،حلما عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1978 یکبار کهباعث سقط نمیشه،تو بارداری هیچ چیز جدیدی رو امتحان نکنید از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍
اعظم64 عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 3068 استرس نگیر عزیزم حالا یه چیزی نوشتن امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
نمیدونممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 3104 یکبار کهباعث سقط نمیشه،تو بارداری هیچ چیز جدیدی رو امتحان نکنید وای از بس عفونت میگیرم الکی الکی داغون شدم اطرافیانم همه گفتن بدنیست حالاتواینترنت دیدم ترسیدم😭 میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6613 چرا سرخود چیزیمصرف میکنی عزیزم،،حالا نگران نباش هیچی نیست اما به تجویز اطرافیا هیچیو مصرف نکن هر مشکلی داری با دکترت درمیون بزار ن بقیه
معصومه،حلما عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1978 وای از بس عفونت میگیرم الکی الکی داغون شدم اطرافیانم همه گفتن بدنیست حالاتواینترنت دیدم ترسیدم😭 جنین پنج ماهه بزرگه و هیچ اتفاقی نمی اوفته از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍
نمیدونممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 3104 جنین پنج ماهه بزرگه و هیچ اتفاقی نمی اوفته انشالله ..ممنون گلم میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
نمیدونممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 3104 چرا سرخود چیزیمصرف میکنی عزیزم،،حالا نگران نباش هیچی نیست اما به تجویز اطرافیا هیچیو مصرف نکن هر مش ... اشتباه کردم ..ممنون 💜 میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6613 اشتباه کردم .. ممنون 💜 دیگه اشتباه نکن لطفا🥰 حتی یه قرص سرماخوردگیم نباید الکی مصرف کنی چ برسه به چیزای دیگه
mamannil عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 674 عزیزم دکتر نظری برا سونو انومالی شما کی رفتی هزینش چقدر بود بیمه هم قبول میکنه؟؟!! 💖❄ خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم ❄💖
نمیدونممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 3104 عزیزم دکتر نظری برا سونو انومالی شما کی رفتی هزینش چقدر بود بیمه هم قبول میکنه؟؟!! بیمه درجریان نیستم سونو انومالی من بیست روز پیش رفتم ۵۰۰ میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
mamannil عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 674 بیمه درجریان نیستم سونو انومالی من بیست روز پیش رفتم ۵۰۰ مرسی عزیزم ممنون❤ 💖❄ خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم ❄💖