2777
2789
عنوان

تجربه کاهش چربی خون خیلی خیلی بالا(کلسترول=۲۹۰)(تری گلیسیرید ۸۸۶)

| مشاهده متن کامل بحث + 82592 بازدید | 67 پست
عزیزم گوشت قرمز کمتر کن خیلی تاثیر داره حالا طب سنتیم که رفته داروهای اونم استفاده کنه ولی بعدش آزما ...

چشم. حتما. گوشت قرمز کلا حذف کردم

حالا ی چیز بگم نمیدونم بخندم گریه کنم چند ماهه اقدام برا بچه دوم

باردار نشدم. شوهرم ازمایش داد  خیلی ضعیف بود خیلی ها گفتن اصلا طبیعی باردار نمیشید فقطiui

منم چون  جلوگیری هم نمیکردم با خیال راحت میگفتم مشکل داره حامله نمیشم  بعدا بریمivf یاiui

دقیقا این ماه که رفت پیش طب سنتی برا چربی خونش دارو گرفت

الان فهمیدم باردارم ۵ هفتمه. چون قند خونم۱۱۵ بود. حالا تاiuiهم قند خونم پایین میارم. هم خندم گرفته هم گریه ام. میگن قند خون بالا خطری تو بارداری

الان شوهرم میگه ب مسخره میگه دکتره اشتباهی دارو ها اون نفر که جلوم بودن برا درمان ناباروری به من داده.

خدایاشکرت❤💙💛💜
نامزدتون  کلسترو و  تری گلی شون چند؟

باورت میشه دیگه نگاه نمی‌کنم 

سه روز قبل جواب آزمایش گرفتند و من حتی دیگه نمیخوام‌ بدونم 

بره ب ننه اش بگه که اینجور چربی فرو میکنه توی حلقش

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشم. حتما. گوشت قرمز کلا حذف کردم حالا ی چیز بگم نمیدونم بخندم گریه کنم چند ماهه اقدام برا بچه دوم ...

مبارکت باشه   اگه تغذیه ت بد بوده یکم مراعات کنی سریع میاد پایین نگران نباش اصلا کنترل میشه

مبارکت باشه   اگه تغذیه ت بد بوده یکم مراعات کنی سریع میاد پایین نگران نباش اصلا کنترل میشه

ممنون عزیزم. والا دروغ چرا بد بود خیلی هم بد بود

خدایاشکرت❤💙💛💜

استارتر منم چربی خونم ۶۸۰ بود تریگلیسرید 

باید شوهرت دارو بخوره

دکتر به من کپسول داده 

و حذف کامل برنج و نون و ماکارونب وهرچیزی که با آرد درست بشه

فقط فیبر و پروتیین میخورم

ببین طب سنتی کافی نیست باید قرص بخوره

دکترم‌بهم گفت انقدرخطرناکه توی خواب ممکنه سکته کنی 

عزیزم اوره نگاه کردم ۲۷ بود. رنج ازمایشگا۶ زده ۱۵ الی ۴۴ ولی انزیم ها کبدیش بالاس AST=29   ...

فقط alt بالاست

کاش یه سونو کبد هم میبرید برای چربی کبد چک بشن

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
برای چربی خون خوبه ؟

بله

منم کلسترول و تریگلیسیرینم بالا بود دکتر بهم این قرص رو داد دوماهه اومد پایین نرمال شد

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
بله منم کلسترول و تریگلیسیرینم بالا بود دکتر بهم این قرص رو داد دوماهه اومد پایین نرمال شد

ممنون عزیزم. میشه بگید عددشون چند بود؟

دکترتون دیگه چه توصیه ای کرد؟؟

خدایاشکرت❤💙💛💜
ممنون عزیزم. میشه بگید عددشون چند بود؟ دکترتون دیگه چه توصیه ای کرد؟؟

کلسترول ۲۶۰

ترگلیسیرید ۲۳۰

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸