2777
2789
عنوان

تجربه کاهش چربی خون خیلی خیلی بالا(کلسترول=۲۹۰)(تری گلیسیرید ۸۸۶)

| مشاهده متن کامل بحث + 78909 بازدید | 67 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیاده رویی میره. سرکه سیبم دارم ولی این دکتر طب سنتی گفته به هیچ وج شوری تندی ترشی نخوره حتی دوغ و ...

یه کاری هست اگر انجام بدی تا یه سال از چربی خون راحت میشی من اینکارو برای مادر شوهرم کردم و شاید باورت نشه حتی گرفتگی رگ قلبش برطرف شد
30 حبه سیر تازه و 5 عدد لیموترش بنداز تو میکسر لیمو ها با پوست باشه فقط از وسط نصف کن وهستش رو بگیر ترجیحا از این لیمو های سبز کوچیک باشه بعد که خوب له شدن یه لیتر آب بریز روش و بذار رو گاز تا جوش بیاد ولی قل نزنه یعنی تا رسید به نقطه جوش برش دار
حاا مایع رو صاف کنو توی بطری بریز هر رو قبل از ناهار یا شام یه ته استکان یا 30 سی سی به شوهرت بده بخوره خیلی تلخ نیست ولی بهتره یه دفعه بره بالا تا اینکه یواش بخوره
سه هفته باید بخورن و یک هفته قطع کنن ذوباره سه هفته بخورن
این درمان قطعی کاملا بدون ضرر خودم برای شوهرم و مامانش امتحان کردم هر کس هم توصیه کردم حسابی راضی بوده

این رو یکی از دوستان تو نی نی سایت گفتن ما برای تریگلیسیزید ۹۶۰ ازش نتیجه عالی گرفتبم در عرص یک ماه.

بعلاوه کارهایی که میگم.

حذف روغن و فقط روغن زیتون استفاده کردیم.

قرص لیورگل.

سیر پخته شده در سرکه و بعد پخت کمی زنجبیل و زعفران اضافه کنین کنار غذا به عنوان ترشی بخورن.

آرد بی سبوس حذف برنج خیلی کم نان کم مصرف بشه. بجاش نان‌جو بخورن.

سبزیجات بخارپز

ورزش

بله منم کلسترول و تریگلیسیرینم بالا بود دکتر بهم این قرص رو داد دوماهه اومد پایین نرمال شد

وقتی اومد پایین باز قرص رو ادامه دادین؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
وقتی اومد پایین باز قرص رو ادامه دادین؟

نه اشتباه کردم باید ادامه میدادم تا از حد نرمال هم بیشتز بیاد پایین

چون این قرص برای افرادی که قصد بارداری دارن داده نمیشه

منم پارسال مصرف کردم یک ماه و بعد قطع کردم

و الان دوباره بالا رفته چربی خون و تری گلیسیریدم و دیگه نمیتونم مصرف کنم چون قصد بارداری دارم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
نه اشتباه کردم باید ادامه میدادم تا از حد نرمال هم بیشتز بیاد پایین چون این قرص برای افرادی که قصد ...

درسته عزیزم ممنون از راهنماییت

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
ممنون عزیزم. حتما باز آز بره میبرمش دکتر خودمم از ترس کلا رژیم گرفتم. الان شوهرم پیش دکتر طب سنتی ...

عزیزم میشه لطفا اسم دکتر و ادرس یا شماره تلفن بهم بدین منم ۲۷ سالمه و چربی خون دارم 

استارتر منم چربی خونم ۶۸۰ بود تریگلیسرید  باید شوهرت دارو بخوره دکتر به من کپسول داده  ...

کلسترول ۶۸۰ !؟؟؟ برامن ۲۲۳, بعدغذا بیهوشم از سنگینی وسردرد پوست واستخون شدم ... چه روغنی بایر ریخت غذا وچه غذاهایی ممنوعه !!؟؟ 

طب سنتی افلاطون درمان قطعی  کلسترول و چربی خون با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 با سی سال تجربه درمان بیماریها با داروی گیاهی ارسال به ایران و ترکیه و کشورهای حوزه خلیج فارس