2777
2789
عنوان

دست میزنم میمیرم از درد توروخدا راهنمایی کنید حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 92 پست
فک میکنه بخاطر رابطه ظهر ادا درمیاری 

نمیدونم والا.. ولی الان داره پاهام گرم میشه 

انگار که چسبوندن به بخاری

خدا یار باشد دشمن هزار باشد  خدایا تا عید 1402باردار بشم خدایا عیدی من بچم باشه از طرف خودت💋❣💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب آدم بیشعوریه بلند شو خودت برو دکتر 

نمیزاره حالم بدع حوصله دعوا ندارم نشسته تو حال حتی حالمم نمپرسه

خدا یار باشد دشمن هزار باشد  خدایا تا عید 1402باردار بشم خدایا عیدی من بچم باشه از طرف خودت💋❣💓
نمیزاره حالم بدع حوصله دعوا ندارم نشسته تو حال حتی حالمم نمپرسه

بلند شو برو تو حال یه دفعه بیفت رو زمین مثلا حالت بد شده بعد ناله کن صد در صد تضمینی

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
تب میکنی دیگه  عزیزم تو روخدا جدی بگیر   جیغ بزن داد بکش گریه کن خودتو بزن به غش بذ ...

تا حالا به پدر مادرم خیلی احترام میزاشتم ولی الان میگم خدا لعنت کنه پدر مادری ک بزور دخترو شوهر میدن 

اونم بچه ۱۴ ساله

نمیدونم ۲ ماهه پریود نشدم

چجوری دوماهه پریود نشدی حتی تست هم نزدی

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
تا حالا به پدر مادرم خیلی احترام میزاشتم ولی الان میگم خدا لعنت کنه پدر مادری ک بزور دخترو شوهر میدن ...

الان وقت این حرفا نیس . بعدا درمورد اینا میام باهات صحبت میکنم عزیزم 

الان فقط برو دکتر . زود باش

2810