2794

رفتار کودک ۴ ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 39 بازدید

با سلام. من یه برادرزاده ۴ ساله دارم پسر هستند. توی خونه خودشون و خونه پدربزرگها و عمو و خاله رفتارش عادیه ولی بقیه جاها اعتماد به نفسش پایینه در حدی که حدود ۱ سال دوچرخه سواری بلد بود ولی فقط توی خونه سوار میشد بیرون سوار نمیشد الان تازگیها سوار میشه. با وجود اینکه توی خونه از خودش دفاع میکنه بقیه جاها نمیتونه از خودش دفاع کنه و ساکته. با بچه ها هم زیاد رابطه نداره بجز دو سه نفر تو فامیل نزدیک البته توی خونه با وجود اینکه پدر و مادرش باهاش خوبن ولی گاهی اوقاتم خشونت دارند نسبت بهش ولی در حد یه چک زدن یا یه پشت دستی که میدونم همونم اشتباهه. الان چند وقتیه توی خواب مثل اینکه داره پستونک میمکه صدا میده. دقیقا همون صدا با شدت زیاد طوری که پدر و مادرش از اتاق خودشون متوجه صدا میشن و بیدار میشن. در طول خواب چند بار این صدا رو داره. حدود ۲ ماهی میشه که اینطوری شده و ما فکر کردیم ممکنه دلیل روانشناسی داشته باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید. یه چیز دیگه یادم رفت بگم اینکه نسبت به برادرزاده دیگم یعنی دخترعموش به شدت حساسه. دخترعموش ۱سال و نیمشه و این برادرزادم اصلا اجازه نمیده دخترعموش اسباب بازی دستش بگیره یا نسبت به رابطه ما با دخترعموش خیلی حساسه. توی خونه هم گاهی بحث بین پدر و مادرش پیش میاد. 

ممنون از پاسختون


اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام خدمت شما

با توجه به سهم عمده والدین در شکل گیری و استمرار رفتار کودکان، نیاز اصلی اگاه شدن والدین و اصلاح نگرش ایشان نسبت به پرورش فرزدشان است. یکی از دلایل شکل گیری این  رفتار کودک، عدم پذیرش بی قید و شرط توسط والدین و در صورت اشتباه عمل کردن، تنبیه شدن است. این باور دوست داشتنی نبودن و عدم پذیرش  و ضعیف بودن در کودک ابتدا به وسیله والدینش شکل داده شده و همان الگو کناره گیری از اطرافیان برای ترس از طرد شدن در رفتارهایش دیده می شود.

در مرحله بعدی، آموزش مهارت ها شناسایی هیجانات مختلف و جرات مندی، برقراری ارتباط با دیگران ضروری است.

این آموزشها در کتابهایی به عنوان مهارت های زندگی برای کودکان زیر 6 سال گنجانده شده است. در کنار آموزش ها از طریق بازیهای هدفمند و قصه گویی، نمایش انیمیشن هایی در این رابطه بسیار کمک کننده می باشد.

در صورت قبول مشکل توسط والدین، حتما به روانشناس مراجعه نمایند.

با ارزوی موفقیت و شادی برای شما 

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha