سلام.
مشکل همسر من اینه که هیچ چیزی رو نمیتونه پیش خودش نگه داره هر اتفاقی توو زندگیمون میوفته باید تمام و کمال برای مادرش تعریف کنه از مسائل خصوصی گرفته تا غیره هیچ حریم شخصی توی زندگیمون نیست از اینکه رویدادهای زندگیمو از زبون مادرش میشنوم دیوانه میشم خیلی باهاش صحبت کردم خیلی بحث و دعوا کردم خیلی ها رو به عینه دیده ولی بازم رفتارشو ترک نمیکنه خواهش میکنم شما بگید من چیکار کنم ؟
اطلاعات تکمیلی
سن26جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهلسلام همراه عزيز✋🏻
ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد
برای راهنمايی و تشخيص بهتر نياز به اطلاعات بيشتری هست شما و همسرتان هر يک چند سال داريد ؟
شغل شما و همسرتان چيست ؟
ميزان تحصيلات تان چقدر است ؟
چند سال از ازدواج تان ميگذرد ؟ چگونه با همسرتان آشنا شديد ؟
آيا فرزندی داريد ؟
_كيفيت ارتباطتون با هم چگونه است ؟
_روابط زناشويی و عاطفی تان چگونه است ؟
_در رابطه با خانواده همسرتان و روابط عاطفی درون خانواده شون توضيح دهيد ؟
عكس العمل شما نسبت به رفتارهای ايشون چگونه بوده ؟
و شما عصبانيت تان را چگونه ابراز ميكنيد ؟
بعد از پاسخگويی شما درخدمتتون هستم 🌷🙏🏻
پاسخ سلام دوست من. امیدوارم که خوب باشید. درباره تصمیم شما با تغییر ندادن رفتار پدر و مادر موافقم. اما آیا شما واقعا به این تصمیم خود عمل کرده اید؟ تغییر دادن دیگران صرفا با تذکر دادن به اونها برای تغییر ر...
تکرار جمله در ذهن کودک ۶ ساله و بازگو کردن آن
پاسخ باسلام اين بچه دچار اضطرابه و اينكه از ديدن بحث والدين دچار ناامني شده و تركيب اين دوتا باهم و سعي بر دور كردن اين فكر از خودش باعث بيشتر شدن اين فكر به صورت وسواسي شده تاييد و جواب شما باعث اروم شدن...
بازگو کردن روابط گذشته برای خواستگار
پاسخ سلام دوست عزیز در بیشتر موارد افراد قبل از ازدواج یا درگیر رابطه بوده اند ویا کسی را دوست داشته اند (البته نه در همه موارد) مواردی هم هستند که قبل از ازدواج هیچ رابطه ای و علاقه ای را تجربه نکرده اند ...
خیانت پدر و بازگو کردن برای مادر
پاسخ سلام همراه عزيز ✋🏻 ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد دوست عزيز موقعيت سختيه ميفهمم،ميدانم كه احساسات ناخوشايندی مثل خشم يا ناراحتی سراغ شما آمده .به هيچ وجه مساله را با مادرتان مطرح نكنيد اين ممكنه ...
سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از پاسخگوی شما
دوست عزيز
زمانی كه ميخواهيد در مورد مادر همسرتون صحبت كنيد ،گام به گام پيش برويد .به ياد داشته باشيد كه همسرتان نكات منفی بيشتری نسبت به شما در مورد مادرش ميداند اما ممكن است نخواهد آنها را به زبان بياورد وقتی شما به طور متناوب از مادر همسرتان شكايت كنيد ممكن است همسرتان با اينكه به شما حق بدهد در مقابل شما موضع گيری كند.
هرگز همسرتان را تشويق به قطع ارتباط با مادرش نكنيد و نگوييد يا "من"يا "مادرت" اگر دخالتهای آنها و وابستگی همسرتان بسيار بيمار گونه و آسيب زننده است تمام تلاشتان را بكنيد تا با استفاده از اين پيشنهاد ها او را متقاعد كنيد كه روش اشتباهی را در پيش گرفته است . و دخالت های مادرش سبب بروز اختلاف و فاصله بين شما شده و به آرامی و با احترام با او صحبت كنيد . شما يک زوج هستيد پس او را متقاعد كنيد به او بگوييد مادرش مشاور خوبی است و شما ميتوانيد از آنها راهنمايی بگيريد اما در نهايت بايد با هم فكری يكديگر تصميم نهائی را بگيريد.
با همسرتان ارتباط صميمی تری داشته باشيد تا او شما را محرم بداند و احساس نزديكی بيشتری با شما بكند .با او صحبت كنيد تا او نيز تشويق شود حرف هايش را به شما بزند .
او را متهم نكنيد تنها آثار كارش را به او يادآوری كنيد .
در زمان گفتگو با همسرتان پيش داوری نكنيد به مواردی كه اتفاق افتاده و به صورت تجربی پيش آماده اشاره كنيد و روی موارد موجود اظهار نظر كنيد .
انتقادهای شديد نكنيد ،اما خوب است كه بارخوردها و عواقب چنين وابستگی در زندگی تان را بيان كنيد .خوب است بگوييد كه دخالت و تصميم گيری و حضور يک نفر ديگر در زندگی تان چطور روی رابطه اثر گذاشته است .
سعی كنيد با مسالمت به همسرتان بفهمانيد كه مرزهای يک رابطه مشترک با روابط ديگر چه هستند و چرا او بايد همه چيز را دوباره تعريف و بازسازی كند ،ناراحتی و رنجی كه ميبريد را بيان كنيد .
هيچ گاه پيش همسرتان از مادرش بدگويی نكنيد و پيشنهاد قطع ارتباط ندهيد زيرا اين كار باعث موضع گيری و لجاجت بيشتر وی ميشود و موجب سلب اعتماد همسرتان به شما ميشود .كسی كه شما با او طرف هستيد همسرتان است ،پس اين مشكل را با همسرتان حل كنيد و با بد زبانی و توهين به مادرش پيش همسرتان ناراحتی و عصبانيت تان را خالی نكنيد .
به اظهار نظرها و تصميم گيری های مستقل همسرتان توجه كنيد و آنها را معتبرتر از نظر ديگران بدانيد ، او را تشويق كنيد كه خودش تصميم گيرنده باشد و نه اينكه تابع نظرات ديگران باشد .
اولويت اصلی شما بايد حفاظت از خانواده تان باشد ،اجازه ندهيد خانواده خودتان در زندگی تان دخالت داشته باشند آن وقت است كه ميتوانيد از همسرتان اين توقع را داشته باشيد كه اجازه ندهد كسی وارد تصميم گيری ها و روابط عاطفی شما بشود .
برای اينكه آرامش داشته باشيد و حس نكنيد وسط يک ميدان مبارزه قرار گرفته ايد ،بهتر است مادر همسرتان رو دوست بداريد و ارتباط خوبی با او برقرار كنيد .و به جای اينكه به رابطه همسرتان با مادرش حساس باشيد در كنار همسرتان قرار بگيريد . محبت قلب مادران را جذب ميكند اگر وابستگی بيش از حدی وجود داشت ، ميتوانيد به مرور زمان كاری كنيد كه تبديل به يک دلبستگی بالنده شود . نگذاريد همسرتان متوجه حساسيت شما روی مادرش شود .
و در آخر اگر بعد از انجام تمام اين مراحل رابطه تان تحت تأثير دخالت ها و وابستگی هاست از مشاوره حضوری كمک بگيريد.
موفق باشيد 🙏🏻🌹
ممنون از پاسخگوییتون