2794

سلام خلاصه میگم خیلی اذیتم میکنه شوهرم خرجی نمیده سالی یک دونه لباس براش زور میاد بخره از هر لحاظ که بگین کم دارم از لحاظ روحی مالی مادی معنوی هیچ حسی نداره بمن فقط به عنوان یک زن فقط زن نگا میکنه هر وقت دلش خواست بیاد هر وقت نخواست نیاد نظر من مهم نیست براش از وقتی یادمه همش تهدید به کشتن میکنه بی دلیل مشکوکه تعادل روانی نداره انگار مادرش زیاد تو خونم دخالت میکنه زیاد به حرفش گوش میده من یک بچه نوزاد ۶ماه دارم میخوام بدونم اگر بخوام طلاق بگیرم میتونم حضانتشو بگیرم یا نه سابقه خودکشی داره با مامور پلیس دعوا کرده سابقه شده ترمادول میندازه دیازپام میندازه چاقوکشی کرده که یک نفر ازش شکایت کرده البته همیشه چاقو میکشه با خودش حمل میکنه هر وقتم از احتیاجاتم میگم میگه من اینم میخوای بمون میخوای نه هرری خانواده ای هم ندارم پشتم وایسن هستن ولی پشتم نیستن از لحاظ منتطقی بنظرم هیچی نمیفهمه منو تو خونه محدود کرده جایی نمیتونم برم همیشه تو خونم به در دیوار نگاه میکنم من چیکار کنم میخوام جدا شم ولی نمیخوام پسرم به دست این آدم بزرگ بشه خودمم واقعیتش نمیتونم با این شرایط بیشتر تحمل کنم همیشه میترسم الان بیاد میخواد راجب چی فحش بده توحین کنه جلوی همه دیگه از بس کوچیک شدم نمیتونم سرما بالا بگیرم چیکار کنم میتونه حضانت بگیر یا اگر ثابت بشه حضانت ازم میگیره بعدش مادر شوهرم همش میگ بچه رو بتو نمیدن مال ماست پدرش نخواست بمن میرسه نگهش دارم نه بتو این درسته یا نه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست عزیز
شما از بابت عسر و حرج میتوانید تقاضای طلاق نماید
در خصوص حضانت قبل از 9 سالگی ، فارغ از بحث جنسیت فرزند ، ماده 1169 قانون مدنی اشعار می دارد :
برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او، جدا از یکدیگر زندگی می کنند، مادر، تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است . به موجب این ماده، به دلیل اینکه فرزندان، تا سن هفت سالگی، بیشتر نیازمند مهر و عاطفه از جانب مادر هستند، قانونگذار، حضانت فرزند دختر تا سن هفت سالگی را بر عهده مادر  قرار داده است.
بر اساس ماده 1169 قانون مدنی، حضانت دختر پس از هفت سالگی، تا زمانی که دختر به سن بلوغ برسد، با پدر است. سن بلوغ در دختران، نه سال تمام قمری می باشد. البته با توجه به تبصره ماده 1169، باید دانست، بعد از 7 سالگی  و در صورت بروز اختلاف، دادگاه با توجه به مصلحت طفل، تصمیم می گیرد.
در پاسخ به این سوال که حضانت فرزند دختر پس از 9 سالگی، با چه کسی است، باید به نکته مهمی اشاره کنیم و آن این است که مفهوم و ماهیت حضانت  تنها در خصوص فرزندان، قبل از سن بلوغ مطرح می شود. به عبارت دیگر، زمانی که یک کودک، اعم از پسر یا دختر، به سن بلوغ می رسد، از حضانت والدین خود خارج می شود و دیگر نمی توان او را در حضانت کسی قرار داد.
بر اساس مقررات قانونی، پس از سن بلوغ کودک  خودش این توانایی را به دست می آورد که انتخاب کند با کدام یک از والدینش می خواهد زندگی کند.

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
پرسش ها و پاسخ های مشابه

رفتارهای همسرم اذیتم می کند

پاسخ سلام و وقت بخیر با این اطلاعات کم نمیتونم خیلی کمک کنم ‌.خیلی تاریخچه ارتباطی شما مهم هست از نوع ازدواج تا ویژگی های خانوادگی ایشون و شما .پیشنهاد میکنم رابطه خودتون رو درست کنید و راه حل مشکلات خودت...

سلام خدمت دکتر محترم. من شش هفت ماهى هست ک بعد از دفع مدفوع درد در ناحیه مقعد دارم.خیلى هم اذیتم میک

پاسخ سلام عزیزم اصلا نباید خجالت بکشین حتما در اولین فرصت به متخصص زنان مراجعه کنین . حتما بررسی بشین . گاهی میتونه نشانه ای از اندومتریوز باشه .