سلام دوست عزیز
قبل از هرچیز باید دلیل زودرنجی خودتون رو پیدا کنید. گاهی زودرنحی بخاطر سبک فرزندپروری ما و رفتاری که والدینمان باما داشتند به وجود میاد
گاهی هم بعد از بارداری و زایمان بخاطر نوسانات خلقی یا شرایطی که فرد رو خسته میکنه زودرنج میشه. باید بببنید به چه دلیل استانه تحنل پایینی دارید
گاهی بخاطر کم خونی و مشکلات جسمی فرد زودرنج میشود بهتر است یک ازمایش و چکاپ کامل بدهید تا از سلامت جسمتان مطمعن شوید
در هر مساله اى ابتدا از دیگران انتظار بدترین برخورد را داشته باشید و خود را براى تحمل آن آماده کنید. این مساله باعث مى شود برخوردهاى بهتر از مورد انتظار، در شما ایجاد خوشنودى نماید؛ در حالیکه اگر همیشه انتظار برخورد خوب داشته باشید چه بسا نتیجه عکس خواهید گرفت.
مواردى که ناراحتى عصبى بر شما فشار وارد مى کند در فضاى آزاد و یا دربسته فریاد بکشید و با مشت زدن به بالشت و یا اشیاء دیگر فشار عصبى خود را تخلیه نمایید.
میتوانید با همسرتان در این زمینه صحبت کنید. احساسات خود ر ا با او در میان گذارید و از او بخواهید تا در رفع این رفتار با شما همکاری کند. به او بگوئید زودرنجی شما غیراختیاری است و برای اینکه بتوانید بر این مشکل غلبه کنید، نیاز به زمان و همکاری او دارید.
روابط اجتماعی خود را بیشتر کنید تا از این طریق، ارتباط شما با سایر افراد افزایش یابد و با رفتارهای گوناگون و متفاوت سایرین آشنا شوید.
به یاد داشته باشید قرار نیست تمام افراد بر اساس خواسته ما رفتار کنند. به شیوه رفتار آنان احترام بگذارید و زمانی که رفتاری شما را ناراحت می کند به جای اینکه عکس العمل تندی نشان دهید، فقط احساسات خود را بیان کنید. به عنوان مثال به فردی که با رفتار خود موجب اذیت شما شده بگوئید من از این رفتار شما احساس خوبی ندارم و یا اینکه رفتار شما موجب دلگیری من شد.
در صورت ادامه زودرنجی میتوانید حضوری با مشاور صحبت کنید
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید