آدامست را قورت بده!
نی نی سایت: دکتر محمد جعفر فرهوش فوق تخصص گوارش و کبد معتقد است برخلاف تصور عامه مردم، قورت دادن آدامس هیچ ضرری برای دستگاه گوارش ندارد.
دکتر فرهوش د راین باره به آنا گفت:« برای انسجام بافت به آدامس رزین افزوده میشود، به همین دلیل آدامس خاصیت لاستیکی پیدا میکند که جویدن آن برای برخی افراد لذّتبخش میشود. برخی افراد فکر می کنند به دلیل افزوده شدن رزین به آدامس، قورتدادن آن میتواند باعث بروز مشکلات گوارشی شود، اما آدامس قابل تجزیه نیست و بهصورت کامل دفع میشود. البته ما توصیه نمی کنیم آدامس را قورت بدهند اما به افراد توصیه میشود به دلیل اینکه آدامس در طبیعت نیز تجزیه نمیشود، پس از جویدن، آدامس را در سطل زباله بیندازند.»
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه بهتر است به جای آدامس از سقز استفاده کرد، گفت:« بهدلیل اینکه سقز از مواد گیاهی تشکیل میشود؛ به افراد توصیه میشود بهجای آدامس، سقز بجوند. قورت دادن سقز نیز عوارضی برای دستگاه گوارش به همراه ندارد؛ اما بهتر است پس از عدم تمایل به جویدن، سقز را در سطل زباله انداخت.»