نی نی سایت: بر اساس مطالعات، نوشیدن چای زنجبیلی میتواند مانع از بوی بد دهان شود. جینجرول، ماده شیمیایی زنجبیل که طعمی تند به آن میدهد، آنزیمی را در دهان تحریک میکند که باعث خوشبوتر شدن دهان میشود.
ترکیبات سولفوردار غذایی میتواند بوی ناخوشایندی در دهان ایجاد کند و منجر به «هالیتوز» شود؛ یعنی بدبویی دهان و بینی.
اما جینجرول، میتواند از طریق خوردن و نوشیدن ریشه زنجبیل به شکل چای زنجبیلی وارد بدن شده و در عرض چند ثانیه، سطح آنزیم را به اندازه 16 برابر میزان مورد نیاز برای رهایی از بوی بد دهان، بالا میبرد.
هالیتوز بسیار رایج است و به گفته سازمان NHS، یک چهارم مردم روزانه با این مشکل دست به گریبانند که باعث خجالت یا پایین آمدن اعتماد به نفس میشود.
محققان دانشگاه فنی مونیخ در آلمان دریافتهاند زنجبیل میتواند به رمزگشایی این مسئله کمک کند که غذاها چطور بر مولکولهای بزاق تاثیر میگذارند.
آنها متوجه شدهاند سطح آنزیمی به نام «سولفیدریل اکسیداز»، تنها چند ثانیه بعد از اینکه زنجبیل بلعیده میشود، 16 برابر میشود و نفس فرد خوشبو میشود.
منبع: DailyMail