1. پنه با سس نخود
مواد لازم:- 3 قاشق سوپخوری روغنزیتون
- 1 پیمانه پیاز خردشده
- 1 پیمانه هویج خردشده
- 4 پر سیر لهشده
- 1 پیمانه نخود پختهشده
- سهچهارم پیمانه آب
- 1 قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 4 پیمانه پنه پختهشده
- یکچهارم پیمانه جعفری خردشده
- یکچهارم پیمانه ریحان خردشده
طرز تهیه:
1-روغنزیتون را داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط گرمکنید.
2-پیاز، هویج و سیر لهشده را به تابه اضافه کرده حدود 8 دقیقه تفت دهید.
3-محتوای تابه را به همراه نخود، آب، نمک و فلفل داخل مخلوطکن ریخته و اجازه دهید مخلوط صاف و یکدستی به دست آید. هرچقدر سس یکدستتر باشد غذای شما خوشمزهتر میشود.
4-پنه را بپزید، داخل ظرف مناسب ریخته و سس را روی آن اضافه کنید. سپس با جعفری و ریحان تازه تزئین کنید.
2. کوکوی سبزیجات کبابی
مواد لازم- یک و نیم قاشق چایخوری روغنزیتون
- 2 عدد سیبزمینی متوسط پوستکنده و نگینی خردشده
- 2 قاشق غذاخوری شیر
- 2 قاشق چایخوری پونه خردشده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یکچهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یکچهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 28 گرم پنیر پارمسان رنده شده(حدود یکسوم پیمانه)
- 6 عدد تخممرغ
- 2 عدد سفیده تخممرغ
- 2 پیمانه سبزیجات کبابی شده مخلوط (شامل فلفل دلمهای، کدو، بادمجان و...)
طرز تهیه
1- یک و نیم قاشق چایخوری از روغنزیتون و سیبزمینیهای خردشده را داخل کاسه مناسب قرار دادن در ماکروویو ریخته، روی آن پوشش پلاستیکی قرار دهید و حدود 3 دقیقه در ماکروویو قرار دهید تاکمی ترد شود. سپس اجازه دهید که بهآرامی به دمای اتاق برسد.
2-شیر را به همراه بقیه مواد (غیر از سبزیجات) داخل کاسه بزرگی ریخته و باهم زن دستی بهطور کامل هم بزنید.
3-باقیمانده روغنزیتون را داخل ماهیتابه نچسبی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سیبزمینی را اضافه کرده و به مدت 6 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.
4-حرارت را کم کرده و مخلوط تخممرغ را اضافه کنید. اجازه دهید 5 دقیقه روی حرارت بماند. سپس سبزیجات کبابی را اضافه کرده و بعد ظرف را به داخل فر منتقل کنید.
5-بعد از سفت شدن تخممرغها ظرف را از داخل فر بیرون آورده، کوکوها را برش بزنید و در ظرف مناسب سرو کنید.
3. فنجانهای مرغ و سبزیجات
مواد لازم- 200 گرم سینه مرغ، مکعبی خردشده
- یک ق چ پودر سیر
- یکچهارم ق چ زردچوبه
- نصف ق چ پودر فلفل قرمز
- یکچهارم ق چ پودر گشنیز
- یکچهارم ق چ پودر گرام ماسالا
- یکهشتم ق چ پودر زیره سبز
- یک تا ق چ ماست
- نمک و روغن به میزان لازم
- یکچهارم پیمانه پیاز خردشده
- یکچهارم پیمانه قارچ خردشده
- یکچهارم پیمانه فلفل دلمهای خردشده
- یکچهارم پیمانه کدوی خردشده
- یک ورق خمیر هزارلا
1-تکههای مرغ را با تمام ادویهجات و ماست مزه دار کنید. آنها را در روغن کمی سرخکنید. تا طلایی شوند. 8 تا 12 دقیقه کافی است. آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. سپس مرغها را به تکههای کوچکتری تقسیم کنید.
2-داخل ماهیتابه دوباره روغن بریزید. پیاز و قارچ را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس فلفل دلمهای و کدوها را اضافه کنید. 2 دقیقه دیگر تفت دهید. نمک را اضافه کنید. شعله را خاموشکنید و بعد تکههای مرغ سرخشده را اضافه کنید. سپس مواد آمادهشده را کنار بگذارید.
3-خمیر هزارلا را به شکل مربعهای کوچکی برش بزنید. قالب مافین را چرب کنید و خمیرها را داخل هرکدام از بخشهای قالب قرار دهید. خمیر را با چنگال کمی فشار دهید تا داخل قالب قرار گیرد. یک تا یک ونیم قاشق سوپخوری از مایه را داخل خمیرها بریزید. فر را از قبل با دمای 400 در جه فارنهایت گرمکنید و بگذارید پیشغذای شما 12 دقیقه بپزد تا طلایی شود. آنها را با مقدار گشنیز و سس گوجهفرنگی تزئین کنید.
4. ساندویچ سبزیجات
مواد لازم- 2 عدد نان لواش
- یک پیمانه هوموس
- 1 عدد فلفل دلمهای زردرنگ
- یکچهارم پیمانه کلم قرمز
- 2 عدد گوجهفرنگی بزرگ خردشده
- نصف پیمانه پیاز قرمز خردشده
- یک عدد لیموی تازه
- یک عدد هویج رنده شده
- 2 پیمانه برگ اسفناج تازه
- 2 ق چ شکر
- 2 ق چ نمک
- نصف ق چ فلفل
- 3 ق چ روغنزیتون
1-فلفل دلمهای را بشویید، خشککنید و روی آن را با کمک برس کمی چرب کنید. فلفل دلمهای را روی صفحه گریل فر قرار دهید تا کبابی شود. بعد از سرد شدن پوسته ان را جدا کنید، تخمهها را خارج کرده و آن را خردکنید.
2-هویجهای رنده شده را با نصف آبلیموی تازه مخلوطکنید. شکر و یک قاشق چایخوری از روغنزیتون را هم اضافه کنید. خوب هم بزنید و بگذارید 15 دقیقه بمانند. همین کار را با کلمهای قرمز هم تکرار کنید.
3-آب اضافی کلم و هویجها خارج کنید. نانها را بازکنید. یکلایه هوموس روی نانها بمالید. لایههای مختلف هویج، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی، اسفناج و کلم قرمز را به ترتیب روی نان قرار دهید. باقیمانده روغنزیتون را روی آنها بریزید. ساندویچ را بانمک و فلفل مزه دار کنید.
4-ساندویچها را محکم لوله کنید. یک چاقوی تیز بردارید و آنها را به شکل رولتهایی باضخامت دو و نیم سانتیمتر برش بزنید. آنها را داخل بشقاب مناسبی بچینید و باکمی گشنیز یا جعفری تزئین کنید.
عالی بود
سپاس از شما