شایعه استفاده وایتکس در آجیل درست است؟
نی نی سایت به نقل از ایسنا: حالا با خیال راحت آجیل بخورید. رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل شایعه استفاده از وایتکس رقیق شده در آجیلهای کهنه و قدیمی برای فروش دوباره و عرضه به بازار را تکذیب کرد. چند روز پیش شایعه ای منتشر شده بود که فروشندگان آجیل و خشکبار به دلیل اینکه محصول سالهای گذشته روی دستشان باقی مانده و به دلیل خشک شدن قابل عرضه نیست، آن را با وایتکس رقیق شده و آب مخلوط می کنند تا پس از خشک شدن رطوبتی را به آجیلهای کهنه خود برگردانند، در همین ارتباط مصطفی احمدی رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل گفت:« به شدت این موضوع را تکذیب می کنم، چرا که به هیچ وجه امکان آن از نظر فنی وجود ندارد و اگر آجیل و خشکباری که فرآوری شده باشد رطوبت داده شود، به طور کلی از بین میرود و اساسا امکان چنین کاری وجود ندارد.آجیل و خشکبار خام و فرآوری نشده تا دو سال قابلیت نگهداری دارد اما اگر این محصولات فرآوری شود، حداکثر مدت نگهداری آن شش ماه خواهد بود.هیچ یک از فروشندگان آجیل چنین کاری با محصول خود نمیکنند، چراکه اگر ذرهای امکان فروش آجیل و خشکبار کهنه سال قبل به وانت بارها و با یک سوم قیمت وجود داشته باشد، در صورت رطوبت دیدن هیچ کاری دیگر با آن نمی شود کرد و به ضایعات زباله تبدیل می شود.»