2783
خوردن گوجه سبز در بارداری، ضرر دارد؟

خوردن گوجه سبز در بارداری، ضرر دارد؟

1397/02/01 بازدید1447

نی نی سایت: به هر طرف که رو کنید هستند. روی چرخ، پشت وانت یا پیشخوان میوه فروشی ها فرقی نمی کند، سبز و تازه می درخشند و دل همه را آب می کنند. نوبرانه های بهاری چند سالی است از اسفند ماه یا حتی زودتر سرو کله شان پیدا می شود و دل همه را می برند. اما سوالی که مطرح می شود این است که خوردن این نوبرانه ها ی اغلب کال و نارس هستند چقدر می تواند برای بدن مفید باشد و یا این نوبرانه های خوش رنگ و لعاب که همیشه محبوب زنان باردار هم هستند، هیچ عوارضی ندارند؟ دکتر مهشید چایچی دستیار طب سنتی در گفت و گو به نی نی سایت به این سوالها جواب می دهد. دکتر چایچی معتقد است :« از دیدگاه طب سنتی هر خوراکی بهتر است در فصل خودش مصرف شود، اما هضم این نوبرانه ها مثل گوجه سبز و چاغاله به دلیل اینکه کاملا رسیده نیستند خیلی سخت می شود به خصوص برای زنان باردار که در دوران حاملگی معده های ضعیف تری نسبت به گذشته دارند.» دکتر چایچی به نی نی سایت می گوید:« در دوران بارداری به صورت طبیعی معده خیلی ضعیف تر از قبل است. مواد زائد بدن هم که هر ماه از طریق خونریزی دفع می شد به خصوص در اوایل بارداری در بدن تجمع پیدا می کند و باعث دل درد و سوزشهای معده می شود. به همین دلیل طب سنتی به خانمهای باردار توصیه می کند که از خوردن نوبرانه های کال و نارس خودداری کنند. البته طب سنتی برای این مشکل راهکار هم دارد. خانمهای باردار که دلشان می خواهد گوجه سبز یا چاغاله بادام بخورند بهتر است آن را به صورت پخته و به صورت خورش چاغاله بادام و یا خورش گوجه سبز میل کنند. طب سنتی توصیه می کند که این نوبرانه ها به صورت خام خورده نشود، اما به صورت پخته مشکلی ندارد چرا که مقداری از راه هضمش را در زمان پخته شدن طی کرده و بر اثر حرارت سنگینی اش را از دست می دهد.» اما اگر زن بارداری چاغاله و گوجه سبز خام خورد و دچار دل درد شد چه کاری باید انجام بدهد؟ دکتر چایچی در جواب این سوال می گوید: « بهترین درمان خوردن گلاب داغ با نبات است. گلاب داغ باعث می شود حرارت معده بالا برود و هضم بهتری انجام شود. بهتر است گلاب را جرعه جرعه بنوشند و راه بروند.»

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها