1. دونات نوتلایی
درست کردن این دوناتها از شما 20 دقیقه زمان خواهد برد و طعم خوشمزهای دارد. آنچه برای تهیه 24 عدد از این دوناتهای کوچک نیاز دارید:
- آرد ½ پیمانه
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- نمک ¼ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- روغن کانولا یا کره آب شده 2 قاشق غذاخوری
- تخممرغ بزرگ 1 عدد
- عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
- شیر کم چرب ½ پیمان
- نوتلا برای داخل دونات یک سوم پیمانه
- کره ذوب شده یک قاشق غذاخوری
- شکر سفید یا قهوهای یک سوم پیمانه
- دارچین 2 قاشق چایخوری
- فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی مافین را با روغن چرب کنید.
- در ظرفی تمامی مواد خشک را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس در وسط آن سوراخی ایجاد کنید و روغن، تخممرغ، وانیل و شیر را اضافه و سپس مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست ایجاد شود.
- در هر قالب مافین چیزی در حدود 2 قاشق چایخوری از این مخلوط را بریزید. تا ¾ قالب پر شود.
- سینی مافین را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود و چیزی به خلال دندان نچسبد. به مدت 5 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.
- هر دونات را به کمی کره ذوب شده آغشته کنید و سپس در ترکیب شکر و دارچین بغلتانید.
- نوتلا را در داخل قیف بریزید و با ایجاد سوراخی در وسط دونات، داخل آن را پر کنید تا پر شوند. دونات نوتلایی شما آماده است!
2. هات چاکلت نوتلا
شکلات داغ نوتلا، یکی از نوشیدنیهای گرم مناسب روزهای سرد و زمستانی است. برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:
- شیر کمچرب 4 پیمانه
- نوتلا 2 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو تلخ 2 قاشق غذاخوری
- شیرین کننده مورد علاقهتان 2 قاشق غذاخوری
- مارشمالو، خردههای فندق، شکلات چیپسی و نوتلای اضافه برای تزئین
شیر را روی شعله متوسط گرم کنید. نوتلا، پودر کاکائو و شکر را اضافه و مخلوط کنید تا به خوبی حل شوند. زمانی که کمی جوشید شعله را خاموش کنید. سپس در لیوان بریزید و با مارشمالو، خردههای فندق، خردههای شکلات آن را تزیین و میل کنید.
3. چیز کیک نوتلا
- بیسکوئیت ساقه طلایی 280 گرم
- کره 5 قاشق غذاخوری
- نوتلا در دمای محیط
- فندق بوداده و خرد شده ¾ پیمانه
- پنیر خامهای 450 گرم
- شکر دانه ریز نصف پیمانه
طرز تهیه چیز کیک نوتلا:
- بیسکوییت، کره، یک قاشق نوتلا و 25 گرم از فندق را در غذاساز خرد کنید تا به شکل مخلوطی یکدست شود.
- مواد را داخل قالب کمربندی بریزید و با کف دست یا قاشق صاف کنید و در داخل یخچال قرار دهید.
- پنیر خامهای، شکر و باقیمانده نوتلا را با یکدیگر مخلوط کنید و بر روی مواد داخل قالب بریزید و صاف کنید. بقیه خردههای فندق را روی آن پخش کنید و حداقل 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
4. کرپ نوتلا با تزئین توتفرنگی و موز
یک صبحانه یا میان وعده خوشمزه با طعم نوتلا و توتفرنگی یا موز. برای درست کردن 8 عدد کرپ به مواد زیر نیاز دارید:- تخممرغ 2 عدد
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق چایخوری
- شیر دو پیمانه
- آرد یک پیمانه
- کره ذوب شده یک قاشق غذاخوری
- مقداری کره برای درست کردن کرپ
طرز تهیه کرپ نوتلا:
- تمامی مواد را در مخلوط کن با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شود. برای چند دقیقه آن را هم نزنید.
- در ماهیتابه ای نچسب کره بریزید تا به خوبی داغ شود.
- مقداری از مخلوط کرپ را داخل ماهیتابه بریزید و با چرخاندن ماهیتابه آن را به صورت لایهای نازک پخش کنید.
- هر سمت را 1-2 دقیقه سرخ کنید. کرپتان آماده است. آن را با نوتلا و تکههای توتفرنگی یا موز میل کنید.
5. بیسکوئیت با مغز نوتلا
برای تهیه این بیسکوئیتهای نرم و خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:
- نوتلا 12 قاشق غذاخوری
- کره نرم شده نصف پیمانه
- شکر قهوهای نصف پیمانه
- شکر ¼ پیمانه
- تخممرغ بزرگ 1 عدد
- شیر یک قاشق غذاخوری
- وانیل مایع 1 قاشق چایخوری
- آرد 1 پیمانه
- پودر کاکائو تلخ نصف پیمانه
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسکوییت با مغز نوتلا:
- نوتلا را به اندازه یک قاشق غذاخوری داخل سینی مورد نظر بچینید و به مدت یک ساعت داخل فریز قرار دهید.
- فر را با دمای 350 فارنهایت روشن کنید.
- کره و شکر را تا زمانی که یک ماده نرم به دست بیاید هم بزنید. شیر، تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سپس آرد، پودر کاکائو، نمک و جوش شیرین را اضافه کنید.
- اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد را برداشته و کف سینی فر به صورت صاف بچینید. نوتلاها را از داخل فریز در آورد و هر کدام را در وسط این مواد گذاشته و دورش را ببندید. ( نوتلا در وسط مواد قرار بگیرد)
- حدود 8 تا 9 دقیقه در فر بگذارید تا بیسکوئیتها پف کند.
6. کیک براونی نوتلا
در لایه داخلی این کیک شکلاتی، از یک لایه نوتلا استفاده میشود که مواد مورد نیاز برای تهیه آن:
- کره یک پیمانه
- شکر دو پیمانه
- نمک کوشر نصف قاشق غذاخوری
- آرد یک پیمانه
- پودر کاکائو یک پیمانه
- تخممرغ بزرگ 4 عدد
- نوتلا تقریبا 350 گرم
- شکلات خرد شده برای تزئین
طرز تهیه کیک بروانی نوتلا:
- فر را با 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
- کره را روی شعله ملایم ذوب کنید. شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود. سپس از روی شعله بردارید و نمک، آرد و پودر کاکائو را اضافه کرده و مخلوط کنید. تخممرغها را در آن بشکنید و بعد از آنکه بهخوبی ترکیب شدند، آنها راکنار بگذارید.
- در کف قالبتان کاغذ روغنی گذاشته و قالب را با اسپری چرب کنید. نیمی از مخلوط را داخل قالب ریخته و در یک لایه نوتلای نرم شده را با قاشق روی آن بریزید و پخش کنید. سپس بقیه مایه براونی را به آرامی روی آن بریزید. ( اگر این کار را یکباره انجام دهید و با لیسک مواد را صاف نکنید ممکن است نوتلا با مایه براونی مخلوط شوند.)
- قالب را 28-30 دقیقه درون فر بگذارید تا روی بروانی قهوهای تیره شود.
- به مدت 15-20 دقیقه اجازه دهید تا کیک خنک شود. سپس با نوتلا و شکلات خرده شده آن را تزئین و نوش جان کنید.
7. ماگ کیک نوتلا
این کیک تک نفره خیلی سریع و آسان و تنها در 90 ثانیه در مایکروفر با این مواد آماده میشود:
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- شکر قهوهای 2 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری
- تخممرغ بزرگ 1 عدد
- شیر 2 قاشق غذاخوری
- روغن 1 قاشق غذاخوری
- نوتلا 2 قاشق غذاخوری
- خامه و سس شکلات برای تزئین
طرز تهیه ماگ کیک نوتلا:
- در ظرفی آرد، شکر، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کنید.
- در وسط این مواد حفرهای ایجاد کنید و تخممرغ، روغن و شیر را اضافه و با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید.
- در داخل فنجان یا ماگ مورد نظر بریزید و تا ¾ آن را پر کنید. یک قاشق غذاخوری نوتلا داخل آن بریزید.
- در درجه 1000 وات مایکروفر حدود 70 ثانیه قرار دهید تا کیک پف کند و بالاتر از حد ماگ بیاید. سپس با خامه و سس شکلات تزئین کنید.