تست فرانسوی برخلاف نامش نخستین بار در انگلستان به کار برده شد. این وعده غذایی ممکن است در برخی کشورها با نامهای دیگری شناخته شود اما هر اسمی که داشته باشد محتویاتش همان نان، شیر و تخممرغ است که معمولا با خامه، پودرقند و میوه سرو میشود.
صبحانهای جذاب برای کودکان
تست فرانسوی از آن خوراکیهای اشتها برانگیز است که میتوانید برای بچهها درست کنید چون بسیاری از کودکان از خوردن تخممرغ امتناع میکنند یا آن را با میل نمیخورند. در تست فرانسوی طعم تخممرغ چندان حس نمیشود، در نتیجه میتواند انتخاب مناسبی برای صبحانه کودکان باشد. بهعلاوه با درستکردن شکلهایی شبیه قلب یا صورت، بچهها بیشتر برای خوردن آن ترغیب میشوند. بنابراین میتوانید صبحهایی که در منزل هستید و حال و حوصله درست کردن یک صبحانه هیجان انگیز و جدید را دارید این صبحانه را امتحان کنید.اگر تا بهحال تست فرانسوی را امتحان نکردهاید با 3 دستور متفاوت و ساده زیر میتوانید آن را در منزل درست کرده و نوش جان کنید.
1. تست فرانسوی کلاسیک:
مواد لازم:
- نان تست 4 برش
- تخممرغ 1 عدد
- دارچین ½ قاشق چایخوری
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- شیر ¼ پیمانه
طرز تهیه:
- تخممرغها را در ظرف گودی به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.
- سپس شیر، دارچین و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
- هر دو طرف نانها را در مواد بگذارید تا به مخلوط آغشته شوند.
- سپس نانها را داخل تابهای نچسب، در کره سرخکنید تا زمانی که دو طرف آن برشته و طلایی شود.
- برای سرو میتوانید متناسب با سلیقهتان از تکههای میوه، عسل، مربا یا خامه استفاده کنید.
نکته: تست فرانسوی را میتوانید با نانهای تست کهنه و کمی قدیمی درست کنید. اتفاقا این نانها چون در هنگام غلتانده شدن در شیر خرد نمیشوند انتخاب بهتری هستند. بهعلاوه از دور ریختن آنها جلوگیری کردهاید.
نکته: اضافه کردن مقداری شکر و یک پینچ نمک به دستور اختیاری است.
نکته: میتوانید نانها را برای سهولت بیشتر از وسط به دو یا چهار قسمت تکه کنید.
2. تست فرانسوی رولی:
برای جذابتر شدن شکل و طعم تست فرانسوی میتوانید نوع دیگری از آن را امتحان کنید. برای این نوع از تست تنها مواد زیر نیاز است:- نان تست 8 برش
- تخممرغ 2 عدد
- پنیر خامهای یا نوتلا
- شیر 3 قاشق غذاخوری
- دارچین 1 قاشق چایخوری
- شکر 3/1 پیمانه
طرز تهیه:
- دور نان تست (قسمتهای قهوهای) را ببرید و نانها را با وردنه کمی صاف کنید تا نازکتر شوند.
- بین نانها کمی نوتلا یا پنیر خامهای نرم بمالید و تکههای کوچک توتفرنگی بگذارید، سپس آنها را رول کنید.
- در ظرفی شیر و تخممرغ را به خوبی همبزنید و در ظرف دیگری دارچین و شکر را مخلوط کنید.
- مقداری کره در تابه مورد نظرتان داغ کنید و رولها را داخل آن سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
- رولها را بلافاصله بعد از سرخ شدن در مخلوط شکر و دارچین بزنید و سپس سرو کنید.
3. تست فرانسوی شکلاتی:
این مدل از تست فرانسوی برای آنهایی که عاشق صبحانههای شکلاتی هستند پیشنهاد بسیار مناسبی است اگرچه ممکن است تهیه آن نسبت به دو نوع قبلی وقتگیرتر باشد اما بسیار هیجانانگیز است.مواد لازم:
- 1 و ½ پیمانه شکلات چیپسی و مقداری بیشتر برای تزئین
- خامه ½ پیمانه
- تخممرغ 4 عدد
- شیر کاکائو 1پیمانه
- عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
- نمک یک پینچ
- نان تست ( ضخیم بریده شده)
- کره 2 قاشق چایخوری
- خامه فرمگرفته برای تزئین
- برای تهیه این تست فرانسوی در ابتدا گاناش شکلاتی درست کنید. برای این کار لازم است تا خامه را بر روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود و کمی بجوشد. سپس به شکلاتهای چیپسی اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
- در ظرف گودی شیرکاکائو، تخممرغ، عصاره وانیل، پودر کاکائو و نمک را هم بزنید و کنار بگذارید.
قسمت پایینی نان تستهای ضخیم را برش داده و چیزی شبیه جیب ایجاد کنید و درون آن را با گاناش شکلاتی پر کنید.
- دو روی نان را داخل مخلوط شیرکاکائو بزنید و بگذارید یک دقیقه بماند.
- نانها را درون تابه با شعله ملایم گذاشته و اجازه دهید تا هر روی نان 3-4 دقیقه سرخ و طلایی شود.
- در آخر آن را با شکلات چیپسی و خامه و گاناش اضافه تزئین کنید.
ویدئوی زیر تهیه این تست فرانسوی را به طور کامل و مرحله به مرحله نشان میدهد:
این صبحانه رو خوردم و خیلی عالیه به همه دوستان پیشنهاد میکنم درست کنن