2783
فراری دادن ویروس آنفلوآنزا با این نکته‌ها/ زنان باردار می‌توانند واکسن آنفلوآنزا بزنند؟

فراری دادن ویروس آنفلوآنزا با این نکته‌ها/ زنان باردار می‌توانند واکسن آنفلوآنزا بزنند؟

1395/08/11 بازدید9826

نی نی سایت: همه خانم‌ها زمانی که از بارداری خود آگاه می‌شوند سعی می‌کنند جوانب احتیاط را بیشتر از همیشه رعایت کنند تا سلامتی فرزند‌شان به خطر نیفتد. به همین دلیل همیشه مادران باردار بیشتر مراقبند تا دچار بیماری‌های مختلف نشوند. آنفلوآنزا یکی از شایع‌ترین بیماری‌های فصل پاییز است که مادران باردار هم از ابتلا به آن مستثنا نیستند. اما آنها می‌توانند با انجام اقدامات و رعایت نکته‌های مختلف، شانس ابتلا به این بیماری را کاهش دهند.
سیستم ایمنی بدن خانم‌های باردار به دلیل وجود جنین و رشد او ضعیف است. بنابر‌این طبیعی است که آنها در برابر بیماری‌ها آسیب‌پذیر‌باشند. اما با افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن، می‌توانند تا حد زیادی از مبتلا شدن به آن در امان بمانند.
نکاتی برای دور کردن آنفلوآنزا
1- خواب و استراحت کافی و مفید در درمان بسیاری از بیماری‌ها موثر است. بنابر‌‌این هر زمان احساس خستگی کردید سعی کنید بخوابید و هر اضطرابی را از خودتان دور کنید.
2- مایعات بیشتری مصرف کنید. آب، آبمیوه ها و دمنوش‌های گیاهی، مواد معدنی و ویتامین‌‌های زیادی دارند که باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود. همچنین باید مصرف نوشیدنی‌های شیرین یا کافئین‌دار را به حدقل برسانید.
3- سبزیجات و حبوبات سرشار از آنتی‌اکسیدان و مواد معدنی هستند و در مبارزه با انواع میکروب‌ها به بدن کمک می‌کنند. بنابر‌این استفاده از آنها ضروری به‌نظر می‌رسد.
4- شستن دست‌ها راهی بسیار ساده و موثر در از مبتلا نشدن به بیماری‌‌ها است. به همین دلیل بهتر است دستان خود را قبل از غذا خوردن، بعد از خرید، پیاده‌روی و عطسه کردن خوب بشورید.
5- ورزش کنید تا خون‌به خوبی در بدن‌تان جریان پیدا کند و دچار خستگی و کمبود انرژی نشوید.
6- اگر مبتلا به آنفلوآنزا شدید، قبل از تزریق واکسن آن با پزشک‌تان مشورت کنید.

 

نکاتی درباره واکسن آنفلوآنزا
1- تزریق واکسن آنفولانزا در دوران بارداری خطری برای سلامت جنین محسوب نمی‌شود.
2- تزریق واکسن در طول دوران بارداری می‌تواند مادر را از ابتلا به بیماری‌های عفونی که می‌تواند سلامت مادر و جنین را تهدید کند، مصون نگه دارد. چون مادران به دلیل شرایط خاص خود در دوران بارداری بایستی مراقب مصرف داروها و ترکیبات شیمیایی که وارد بدن خود می‌کنند، باشند.
3- کاهش ابتلا به بیماری‌های عفونی و سیستم ایمنی بدن با تزریق واکسن آنفولانزا
4- تاکنون هیچ نوزادی به دلیل تزریق واکسن آنفولانزای مادر در دوران بارداری با نقص یا ناهنجاری متولد نشده است.
5- همه زنان باردار باید واکسیناسیون ضد آنفولانزای فصلی را انجام دهند.
6- به مادرانی که قصد باردار شدن دارند و نگرانند که آیا تزریق واکسن می‌تواند تهدیدی برای آنها یا جنین‌شان محسوب شود، توصیه می‌شود حداقل سه ماه قبل از باردار شدن واکسیناسیون خود را انجام دهند.
7- مادران باردار زمانی که وارد سه ماهه دوم یا سوم می‌شوند، باید واکسیناسیون آنفولانزا را انجام دهند.

 

در صورت بروز سرماخوردگی می‌توانید:
از استامینوفن‌های ساده فاقد کدئین و تنها با دستور پزشک مصرف کنید.
استفاده از بخور گیاهانی مانند اسطوخودوس یا اکالیپتوس
مصرف روزانه چند حبه سیر
مصرف مخلوطی از آب گرم، عسل یا آبلیموی تازه
مصرف میوه‌ها، سبزیجات سالم، حبوبات، مصرف مایعاتی مانند آب، آبمیوه‌های طبیعی، دم نوش‌های گیاهی یا ورزش‌های ساده‌ای مثل پیاده‌روی را در برنامه روزانه خود قرار دهید.

ارسال نظر شما

login captcha
شوهر من که ام اس داره ولی چهل سال پیش که مادش حامله بوده واکسن نبوده که بزنه پس ربطی به واکسن آنفولانزا نداره. یکی از عوارض واکسن آنفولانزا فلج گلین باره هست که ممکنه به خاطر خود انفولانزا هم یکی این بیماری را بگیره. عوارض چند هفته بعد مشخص میشه فلج گلین باره هم چهار هفته بعد از آنفولانزا مشخص میشه. عوارض ویروس آنفولانزا تو بدن هر کسی فرق میکنه یکی بدون عوارض، یکی هم رو غدد لنفاوی اثر میذاره یکی فلج گلین باره میگیره و ... پس عوارض فقط مال واکسن نیست
وای مامان خوشگلام!!!!!! الان بهترن؟ من نمیدونم این چیه مد کردن تو مملکت
نظر بسیار ارزشمندی بود . قبلا هم در گروه واتساپی مادری هشدار داذه بودند که پسرش به خاطر واکسن انفولانزا فلج شدن .
نیازی نیست به زدن واکسن همش تبلیغه منم پارال باردار بودم و نزدم دکترم هم پیشنهاد نکرد
واقعا من خواستم برم بزنم واسه بارداری الان ترسیدم از گفته های شما
شوهر من و پدرم هر دو بعد از واکسن انفلوانزا گرفتند
شاید ابتدا نوزادی با ناهنجاری بخاطر واکسن آنفولانزا دنیا نیاد ! اما واکسن آنفولانزا پیش زمینه ی ام اس در بزرگسالی میشه ! شوهر خواهر من قبل از عید واکسن آنفولانزا زد و بدنش عکس العمل نشون داد و فلج شد ! طی چند ماه بزور تونست با واکر و ... راه بره هنوز کنترل ادرار نداره و سوند بهش وصله ! نزنید این واکسن رو
2788

پربازدیدترین ها