2783
میگرن، نشانه‌ای از کمبود ویتامین‌ها در بدن

میگرن، نشانه‌ای از کمبود ویتامین‌ها در بدن

1395/06/06 بازدید1184

نی نی سایت: میگرن می‌تواند شما را از پا بیاندازد؛ چنان که هر ۱۰ ثانیه یک نفر در ایالات متحده به خاطر تیر کشیدن درد ناشی از سردردهای میگرنی به بخش اورژانس بیمارستان انتقال داده می‌شوند و حدود ۱/۲ میلیون نفر در روز بابت این سردردها به پزشک مراجعه می‌کنند. به گزارش مدیکال‌دیلی، محققان با بررسی نقش کمبود ویتامین‌ها در ۷۶۹۱ نفر دریافتند آن دسته از افرادی که دائما دچار میگرن می‌شوند به طور بارزی با کمبود ویتامین D ، ویتامین B2 ، فولیت و آنزیم Q10 مواجهند. از آنجا که هر ویتامین، نقش سازنده‌ای در تولید انرژی سلول‌ها ایفا می‌کند، محققان این نظریه را مطرح کردند که عدم مصرف کافی ویتامین‌ها می‌تواند مسبب بروز میگرن شود و فعالیت مغز را در این زمینه تشدید کند.

یکی از محققان این تحقیق می‌گوید: «به منظور شفاف‌سازی و روشن شدن این موضوع که آیا مصرف مکمل‌ها به طور کلی در بیماران میگرنی اثر مثبتی به همراه دارد یا نه، یا می‌تواند در بیمارانی که دچار میگرن‌های خفیف هستند مزیت‌هایی به همراه داشته باشد، هنوز باید تحقیقات بیشتری انجام شود.» تا پیش از این، طی تحقیقی که در سال ۲۰۱۲ در این زمینه صورت گرفته بود، محققان دریافته بودند که بین کمبود منیزیم و میگرن، ارتباط نزدیکی وجود دارد و میزان منیزیم در بدن آن دسته از افرادی که به طور مرتب دچار میگرن می‌شوند، در مقایسه با افرادی که اصلا دچار سردرد یا میگرن نمی‌شوند، کمتر است. از آن زمان تا کنون، پزشکان توصیه کرده‌اند تا در صورت بروز علائم میگرن، حتما منیزیم را با مولتی‌ویتامین مصرف کنید.

مصرف تمام ویتامین‌های خوراکی که برای کارکرد درست بدن لازم و حیاتی است، کار دشواری محسوب می‌شود و شاید به خاطر همین است که بسیاری از افراد برای کاهش علائم میگرن به سمت مکمل‌های ویتامینی می‌روند. با این حال، توصیه می‌شود از غذاهای سرشار از ویتامین به منظور کاهش علائم میگرن استفاده کنید.

تحقیقات نشان می‌دهد ویتامین D به بدن کمک می‌کند تا کلسیم را جذب کند. این ویتامین به میزان زیاد در غذاهایی مانند سالمون، ماهی تن، شمشیرماهی و نیز پنیر و تخم‌مرغ وجود دارد اما بهترین گزینه برای تأمین ویتامین D بدن، مصرف شیر یا عصارهٔ ‌پرتقال است. برای تامین ویتامین B2، دانهٔ سویا، اسفناج، بوقلمون، بادام و ماست گزینه‌هایی عالی محسوب می‌شود. فولیت هم در بسیاری از سبزیجات سبز تیره، مانند بروکلی، اسفناج و نیز نخود،‌ لوبیا و عدس وجود دارد. آنزیم کمکی Q10 را نیز می‌توان در بروکلی، سبزیجات برگ‌دار تیره و همچنین آجیل، ماهی، صدف‌ماهی، گوشت خوک، مرغ و گوشت گاو یافت. به منظور افزایش میزان منیزیم بدن، می‌توانید بادام، تخم آفتابگردان و دانه‌های کدوحلوایی، موز، بادام هندی و تخم برزک مصرف کرده و شیر بنوشید.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها