نی نی سایت:: خوردن گوشت قرمز زیاد می تواند برای قلب و سلامت عمومی مضر باشد. گوشت قرمز میزان زیادی چربی های اشباع شده و کلسترول دارد.انجمن قلب آمریکا پیشنهاد می کند:
• به جای گوشت قرمز، مرغ بدون پوست، بوقلمون، ماهی و یا لوبیا بخورید.
• اگر واقعا خوردن گوشت قرمز را دوست دارید، مراقب میزان گوشتی که می خورید، باشید.
• سعی کنید همیشه تکه های کوچکتری از غذا را بخورید. در مورد گوشت قرمز نیز بهتر است این تکه ها از اندازه ای که همیشه می خورید نیز کوچکتر باشد.
• برش های باریکتری از گوشت قرمز را انتخاب کنید. هنگام خرید توجه کنید که گوشت راسته و یا بدون استخوان بخرید.
• قبل از پختن گوشت، چربی هایی را که دیده می شود، ببرید و جدا کنید. پس از پخته شدن نیز چربی هایی را که بصورت مایع درآمده اند، دور بریزید.
• راه های سالم تر طبخ گوشت، پختن خورشت (با شعله کم و به مدت طولانی)، سرخ کردن و کباب کردن آن است.
منبع:سلامانه