نی نی سایت :آجیل مقادیر زیادی چربی اشباع نشده دارد و جزو اصلی رژیم غذایی مدیترانهای محسوب میشود. مطالعات موردی در مورد گردو و بادام نشان داده که مصرف این آجیلها منجر به کاهش سطح کلسترول میشود. در رژیم غذایی مدیترانهای تاکید به استفاده از 30 گرم آجیل در روز برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی شده است. یعنی تقریباً 20 گرم بادام و 10 گرم گردو. در مطالعات دیگر نیز به تعداد دفعات مصرف آجیل پرداخته شده است نه میزان آن.اما اگرچه مطالعات مختلف حکایت از ارتباط بین مصرف آجیل و سلامت بهتر دارند، باید به این نکته توجه داشت که این ارتباط علت و معلولی نیست. بلکه مصرف آجیل در کنار اتخاذ یک شیوه زندگی سالم همراه با رژیم غذایی و ورزش میتواند برای بدن مفید باشد.بدون در نظر گرفتن این موارد، برخی هشدارها در مورد مصرف آجیل وجود دارد. آجیل حاوی کالری بالایی است یعنی چیزی حدود 186 کیلو کالری در هر اونس. بنابرای خوردن بیش از حد آن بدون ورزش و سوزاندن کالری به هیچ وجه توصیه نمیشود.بنا به اعلام سازمان غذا و داروی آمریکا، مصرف روزانه 42 گرم از انواع آجیل مانند بادام، فندق، بادام زمینی، گردو و پسته میتواند خطر احتمال به بیماریهای قلبی را کاهش دهد. البته باز هم باید دقت کنید که مصرف آجیل باید بخشی از رژیم غذایی شما باشد. به این معنی که تصور نکنیم خوردن آجیل و کم نکردن مصرف چربیهای اشباع موجود در لبنیات و گوشت میتواند سلامت قلب را بیمه کند.
منبع:سلامانه