نی نی سایت:دکتر محمدحسین عزیزی متخصص تغذیه در خصوص خواص تخممرغ عنوان کرد: تخممرغ مادهای با ارزش است و دارای مواد غذایی همچون پروتئین، فسفر، کلسیم، کلر، پتاسیم، آهن، ویتامین D، ویتامین C و B و املاح با ارزش میباشد، به همین دلیل یک غذای کامل با قیمت بسیار مناسب است که مصرف آن توصیه میشود. تخممرغ به دلیل اینکه حاوی مقدار فراوانی پروتئین است، به همین دلیل موجب کاهش ترشح هورمونهایی میشود که اشتها را تحریک میکنند و هورمونهایی که باعث سیر شدن سلولها میشوند، را افزایش میدهند به همین دلیل باعث کاهش اشتها شده و در مصرف کالری روزانه صرفهجویی میشود.توصیه میشود افرادی که سالم هستند و فاقد بیماریهایی همچون فشار خون، مشکلات قلبی و عروقی هستند و کلسترول خون بالایی ندارند، روزانه یک تخممرغ را مصرف کنند و افرادی که دارای این بیماریها هستند نیز مصرف این ماده غذایی را کنترل کرده و تنها سفیده آن را مصرف نمایند.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان