نی نی سایت: یک مشاور طب سنتی گفت: مصرف گوشت گاو عامل بروز واریس, وسواس و افکار منفی, بزرگ شدن طحال, پدیدآورنده کیست, تومورهای بدخیم, فیبروم, زگیل, تیرگی رنگ پوست, تیرگیهای زیر چشم, تیرگیهای آرنج, زانو, قوزک پا, کشاله ران و ... میشود.محمد دریایی درباره مواد غذایی سالم اظهار داشت: شیر گاو و روغنش شفاست؛ گوشتش موجب بیماری است.بهگفته وی مصرف گوشت گاو موجب بروز لک و پیس در صورت میشود, بیماریای که در غرب بسیار شایع است. در قدیم سرکه, ماست و تخممرغ را با هم نمیخوردند چون معتقد بودند لک و پیس میآورد ولی امروزه افراد سسهای سفید که مخلوط این سه ماده غذایی است بهوفور میخورند.
این مشاور طب سنتی ادامه داد: مصرف گوشت گاو عامل بروز واریس, وسواس و افکار منفی, بزرگ شدن طحال, پدید آورنده کیست, تومورهای بدخیم, فیبروم, زگیل, تیرگی رنگ پوست, تیرگیهای زیر چشم, تیرگیهای آرنج, زانو, قوزک پا, کشاله ران و ... میشود. مصرف گوشت گاو و گوساله موجب بروز خوابهای آشفته و یبوست میشود که مادر همه بیماریهاست.جالب است که بیماریهای نامبردهشده از مصرف گوشت گاوهایی که در چراگاههای طبیعی در سالیان خیلی دور زندگی میکردند ایجاد میشده است.مصرف گوشت گاوهای امروزی که در واحدهای صنعتی و گاوداریها به سر میبرند, علاوه بر اینکه خیلی چاق هستند, خیلی هم بیتحرکند که این عوامل بر بیماریزا بودن گوشت گاو میافزاید.دریایی با اشاره به اینکه در تهیه سوسیس و کالباس از گوشتهای کهنه مانند گوشت گاو استفاده میکنند, یادآور شد: گوشت گاو سودا را در خون زیاد میکند که امروزه سودا عامل بروز بسیاری از بیماریها است.
منبع:خبرگزاری تسنیم