2783
زنان باردار مویز بخورند

زنان باردار مویز بخورند

1394/07/02 بازدید11087

 نی نی سایت:سیدجواد علوی کارشناس طب سنتی اظهار داشت: مویز انگور رسیده‌ای است که روی بوته و با روش سنتی خشک شده باشد. بسته به نوع انگور خواص مویز متفاوت است.به گفته وی مویز در وزن گیری جنین موثر است چرا که ارزش غذایی بالایی دارد و طبیعت آن گرم و تر است. مویز؛ مقوی رحم است و با مصرف مویز زنان باردار جنین خود را از سقط حفظ می‌کنند.

 
مویز برای رفع ضعف معده و بهبود هضم غذای زنان باردار مؤثر استاین کارشناس طب سنتی افزود: مویز مقوی کبد است و موجب تقویت معده و افزایش قدرت هاضمه زنان باردار می‌شود چرا که ضعف معده و ضعف هضم از مشکلات شایع زنان باردار محسوب می‌شود.
 
علوی گفت: خوردن مویز در وعده صبحانه برای درمان انواع بیماری‌های عفونی مانند عفونت گوش, عفونت دندان و ... مفید است.
 
وی ادامه داد: مشکلات عفونت دندان در دوران بارداری از مشکلات شایع زنان باردار است و زنان به دلیل منع مصرف دارو دچار مشکل خواهند شد که مصرف مویز در وعده صبحانه می‌تواند مانع بروز عفونت دندان شود.
 
این کارشناس طب سنتی افزود: مویز دارای اثرات ضد درد, ضد باکتری و تقویت کننده سیستم ایمنی است. مویز ملین است و باعث پاکسازی روده و معده می‌شود؛ مویز تقویت کننده معده است.مویز ملین است و معده و روده‌ها را پاک می‌کند
 
علوی بیان داشت: مویز مواد نامناسب و غلیظ را آماده دفع کرده و از بدن خارج می‌کند چرا که با پاکسازی خون به سلامت جنین کمک می‌کند.
 
وی عنوان کرد: مویز تولید کننده خون صالح و هضم کننده غذاست؛ جنین از خون صالحی که غذای خوب هضم شده تولید می‌شود, تغذیه می‌کند. مویز مقوی اعصاب و قلب مادر و جنین استمویز گرم کننده بدن است.
 
این کارشناس طب سنتی یادآور شد: بهترین مویز نوع چاق, پر گوشت, شیرین و بی دانه است و بدترین آن مویز با دانه و کم گوشت است. مویز گرم کننده تمام بدن و خوردن آن در فصول سرد بسیار مناسب است.علوی خاطرنشان کرد: خیساندن مویز دز آب گرم و مصرف آن بسیار خونساز و تقویت کننده بدن است.
منبع:تسنیم

ارسال نظر شما

login captcha

باسلام 

مویز در تمامی دوران مقوی و بخصوص در دوران بارداری با خاصیت فوق العاده حتما خانواده به خوردن مویز عادت دهیم.

مویز با هسته و دیم خاصیت آن بیشتر است. 


2788

پربازدیدترین ها