در بدن انسان میلیاردها پایانه عصبی وجود دارد که تحریک آن ها روی وضعیت جسمی، تأثیر مثبتی میگذارد. این کار را می توان با ماساژ دادن یا فشار وارد آوردن روی پایانه عصبی، انجام داد.تحریک نقاط حساس روی کف پا، تأثیر مثبتی روی گردش خون، فشارخون و میزان هورمون میگذارد که برای کاهش میزان استرس و رهایی از بی خوابی مفید است و در رفع دردهای بدن، دفع سنگ کلیه، درمان دیابت و رفع التهاب استخوان و مفصل موثر است.
اما ۶ نقطه حساس عبارتند از:
شست پا: آیا دوست دارید لاغر باشید؟ کافی است هر بار که هوس خوردن ماده غذایی چاق کننده میکنید، شست پای خود را ماساژ دهید.
بندهای انگشت شست پا: با ماساژ دادن انتهایی ترین قسمت شست پا «نزدیک به کف پا »می توان فشار و استرس وارد شده به بدن را کاهش داد. این کار همچنین باعث سلامت غده تیروئید نیز میشود. اگر فرد به صورت مداوم در معرض استرس قرار گیرد، عملکرد غده تیروئید نیز دچار مشکل میشود.
قسمت وسط کف پا: در این قسمت پایانه عصبی متعددی وجود دارد؛ با ماساژ دادن این قسمت میتوان استرس را از بین برد و به بهتر شدن تنفس کمک کرد. ماساژ دادن این قسمت، تأثیر مثبتی روی دیافراگم میگذارد. دیافراگم نوعی عضله گنبدی شکل است که هنگام نفس کشیدن به ریه کمک میکند تا روند پر و خالی شدن آن بهتر انجام شود.
قسمت مرکزی شست پا: ماساژ دادن این قسمت از پا، تأثیر مثبتی روی غده هیپوفیز میگذارد. این ساختار در مغز، عملکرد غدد دیگر بدن را کنترل میکند. راه ساده برای تنظیم میزان هورمون در بدن، فشار دادن یا ماساژ دادن قسمت وسط شست است.
قسمت کنار پاشنه پا: متخصصان میگویند ماساژ دادن این قسمت از پا، در دفع سمومی که در بدن تراکم پیدا کرده، موثر است. با ماساژ دادن این قسمت، سیستم دفع بدن فعال تر میشود. این حرکت را به طور منظم انجام دهید، میوه و سبزی فراوان نیز مصرف کنید تا از بدن سم زدایی شود.
لبه داخلی کف پا: آیا همیشه احساس خستگی و بی حالی میکنید؟ شاید لازم است که غدد آدرنال را تحریک کنید. برای این که بدن انرژی بگیرد، قسمت لبه های داخلی کف پا را ماساژ دهید زیرا اعصاب موجود در این قسمت به غدد آدرنال ارتباط دارد.
منبع: سلامت نیوز