به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی، تفریحی شهرداری اصفهان، نفیسه حبیباللهی در مورد جذب کودکان به سمت کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: فرهنگ کتابخوانی یکی از مواردی است که از همان دوران کودکی باید به آن توجه ویژه داشت و در هر مقطعی از زمان روشهای مختلفی برای جذب بیشتر وجود دارد.
وی ادامه داد: با توجه به پیشرفت وسائل ارتباطی مانند تلفن همراه، تبلتها و بازیهای یارانهای و دسترسی راحت کودکان به آن و جذابیتی که این وسائل دارند به طبع فرهنگ مطالعه در کودکان رو به افول میرود. مدیر کتابخانه رودکی اصفهان تصریح کرد: در مرحله نخست باید کتابخانههای کودک را از حالت سنتی و کلاسیک خارج و به سمت مدرنیته بودن سوق بدهیم.
وی با اشاره به اینکه کودکان امروز دیگر فضاهای کتابخانههای قبلی را نمیپذیرند، تصریح کرد: پس از اصلاح فضای کتابخانه و تناسب آن با حال و هوای کودکان باید شیوه جذب به کتاب و مطالعه را بر مبنای بازی و استفاده از وسائل جنبی قرار داد. حبیباللهی تاکید کرد: زمانی کودکان به کتاب علاقهمند میشوند که بتوانند هم با کتابدار و هم با کتابی که در اختیار آنها قرار داده میشود، ارتباط برقرار کنند و شاید برای بار نخست تنها بازی کنند اما برای مرتبههای بعد به آمدن به کتابخانه ترغیب میشوند.
وی افزایش این نوع کتابخانهها مخصوص کودکان و مدرن را درسطح شهر لازم دانست و افزود: با استفاده از همان بازیهای یارانهای که بیشترین وقت کودکان را به خود اختصاص میدهد، می توان بهره برد و با طراحی این بازیها با مفهوم کتاب جایگاه خوبی برای آن در بین کودکان پیدا کرد.
منبع: فارس نیوز