2783
مصرف این نوع غذا تهوع در دوران بارداری را کاهش می‌دهد

مصرف این نوع غذا تهوع در دوران بارداری را کاهش می‌دهد

1393/11/01 بازدید568

 دکتر مهجور متخصص زنان زایمان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص علت تهوع صبحگاهی در خانم‌های باردار گفت: تهوع در خانم‌های باردار یک بیماری محسوب نمی‌شود و ایجاد آن علت‌های متفاوتی را دارد.


وی افزود : از علت‌های ایجاد تهوع در خانم‌های باردار  می‌توان به مشکلاتی هورمونی و ناراحتی‌های معده بیشتر به دلیل کند شدن حرکت دستگاه گوارش ایجاد شود اشاره کرد.

 وی ادامه داد: این تهوع‌ها درمان پذیرند و ممکن است با یک رژیم غذایی و استفاده از داروهایی که توسط پزشک متخصص تجویز می‌شود درمان شوند.

وی بیان کرد: برای کاهش و درمان تهوع در خانم‌های باردار بهتر است، حجم غذا‌ها کم و دفعات آن بیشتر شود.

وی در آخر گفت: مصرف غذاهای سرخ کرده، سوپ و آش و ادویه باعث تشدید تهوع‌ها میشود که بهترین جایگزین برای این غذاها، غذاهای خشک است.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید


نظر شما
login captcha
2788

پربازدیدترین ها

نماد سال 1404 و طالع بینی سال مار

نوشته

2 هفته پیش
|
28391 بازدید

تفاوت حرکت جنین دختر و پسر

نوشته

2 هفته پیش
|
4239 بازدید

آمادگی برای زایمان در ایام نوروز

نوشته

2 هفته پیش
|
2066 بازدید

فیلم و سریال‌های نوروز ۱۴۰۴

نوشته

3 هفته پیش
|
5746 بازدید