2783
راز مادر ایده آل!

راز مادر ایده آل!

1402/10/13 بازدید336

مادر آگاه

همه‌ی مامانا زمانی که بچه دار می‌شن تمایل دارن که برای فرزندشون بهترین مادر روی زمین باشن.

اما خب تعریف یک مامان خوب تعریف نسبی‌ایه و یک مادر خوب می‌تونه ویژگی‌های متفاوتی داشته باشه.

ممکنه مامان خوب تو ذهن یک نفر یعنی مامانی که سخت گیره و یکی دیگه فکر کنه مامان خوب یعنی مامانی که کودکش رو آزاد بذاره.

از نظرآدمای یکم قدیمی تر و سنتی تر مامان خوب یعنی مامانی که همیشه در حال فداکاری کردنه و اصطلاحا از خودش می‌زنه تا بچه‌هاش تو رفاه باشن! البته که مامان باباها خواه ناخواه این ویژگی‌هارو دارن.

اما اگر مادری حواسش به خودش و اون چیزی که در درونش جریان داره نباشه، چجوری می‌خواد به کودکش مهارت حل تعارض و رویارویی با مشکلات رو یاد بده؟

ارتباط ما انسان‌ها باهم فقط فیزیکی یا کلامی نیست، حالا تصور کنید رابطه مادر و فرزند چقدر می‌تونه عمیق باشه انگار همیشه مامانا با یک طناب محکم نامرئی به فرزندشون وصلن و تمام دردهای فرزندشون اونارو هم آزرده خاطر می‌کنه!

خب باید این رو هم در نظر بگیریم که این حس یک طرفه نیست و درد و رنج‌های مادر هم، فرزندش رو آزرده خاطر می‌کنه.

پس بخاطر فرزندتون هم که شده باید مامان خوبی باشید!

منظور از مامان خوب مامان همیشه فداکار و مامان همیشه مهربون نیست؛ منظور از مامان خوب، یک مادر آگاه و مسئولیت پذیریه که خودش رو فراموش نکرده.

حالا به جای استفاده از "مادر خوب" از "مادر آگاه" استفاده می‌کنیم.

یک مادر آگاه چه ویژگی‌هایی داره؟

1. حمایتگره

مهم‌ترین ویژگی یک مادر آگاه اینه که حمایت کننده باشه، از علایق و سلایق فرزندش حمایت کنه و به او فرصت بده تا بتونه آرزوهاش رو دنبال کنه. یک مادر باید به این درک برسه که سبک زندگی فرزندش می‌تونه با سبک زندگی خودش کاملا متفاوت باشه. یک مادر باید در خاطرش بمونه که فرزندش یک شخصیت مستقل داره و بازتابی از آمال و آرزوهای او نیست. اگر مادر این توقع نامناسب رو داشته باشه.

2. یک مادر باید کاشف استعداد فرزندش باشه

یکی از مهم‌ترین وظایف یک مادر آگاه اینه که استعداد فرزند خودش رو پیدا کنه و در جهت شکوفایی استعداد کودک، تلاش کنه. این اتفاق می‌تونه زیر نظر یک فرد متخصص رخ بده. با این حال از اون جایی که مادر تعامل بیشتری با کودک داشته و به علایق کودکش زودتر از دیگران پی می‌بره زودتر می‌تونه استعداد فرزندش رو کشف کنه.

3. مادر آگاه صبوره

هر زنی بعد از مادر شدن در طول شبانه روز با چالش‌های زیادی مواجه می‌شه که ممکنه بیشتر این چالش‌ها از سوی فرزندش باشه. مادر در این شرایط باید سعی کنه خویشتن داری کنه و با خونسردی به بررسی امور بپردازه و زمانی سراغ چالش بعدی بره که مسئله اول رو حل کرده باشه.

4. یک مادر آگاه شنونده خوبیه

یک مادر در شرایطی که فرزندش نیاز به راهنمایی داره، خصوصا در زمان نوجوانی، باید یک شنونده خوب باشه و بیشتر از اینکه نصیحت کنه رفیق خوبی باشه و حرفاشو در قالبی دوستانه بزنه.

5. مادر آگاه همیشه در دسترسه

خیلی مواقع پیش میاد که مامانا سرکارن و در دسترس فرزندشون نیستن، اما مادر باید تا جایی که می‌تونه از طریق تماس تلفنی یا ارسال پیامک یا اگر فرزندش مهدکودکه با یه تماس تلفنی، نشون بده که حضور داره و یک جورایی قابل دسترسه.

6. مامان آگاه از لحاظ جسمی و روحی مراقب خودشه

از زمانی که نطفه در رحم مادر شکل می‌گیره مادر موظفه از لحاظ جسمی و روحی بسیار مراقب خودش باشه. البته دقت کنید كه اهميت به سلامتی نبايد تبديل به وسواس بشه كه هم مادر و هم فرزند آسیب ببینن.

7. یک مادر آگاه هم می‌تونه اشتباه کنه! هیچ انسانی کامل نیست و شما بار اولته که زندگی می‌کنی.

سخن آخر

یک مامان بابای آگاه باید درمورد سبک تربیت فرزندشون به توافق برسن تا بچه دچار تناقض نشه.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها