به گزارش از هلث، به نوزادانی که وزنشان هنگام تولد 10 درصد کمتر از وزن استاندارد باشد، SGA گفته می شود. شرایط استاندارد وزنی با توجه به قد، سن مادر، محل زندگی و نژاد تعریف می شود. حالت SGA معمولا به دلیل اختلالات رشد جنین در دوران بارداری به وجود می آید. در این حالت مواد غذایی و اکسیژن لازم برای رشد جنین مهیا نمی شود.
نتایج تحقیقات نشان می دهد که مصرف فولیک اسید قبل از بارداری و در دوران بارداری، از این حالت جلوگیری می کند و باعث می شود وزن نوزاد نرمال باشد.
بروز دیابت، چاقی، بیماری های قلبی عروقی و اختلالات مربوط به مسایل روانی در بزرگسالی نوزادان SGA بسیار شایع است.
فولیک اسید نوعی ویتامین B است. کمبود این ویتامین یکی از مهمترین علل بروز کم خونی به شمار می آید. این مکمل نقش مهمی در ساخت سلول های بدن، به ویژه سلول های قرمز خونی دارد. اسفناج، لوبیا سبز، نخود فرنگی، جگر، قلوه و سیب زمینی سرشار از فولیک اسید هستند.
انجمن بارداری آمریکا مصرف 400 میلی گرم اسید فولیک در روز را در دوران بارداری و پیش از بارداری توصیه کرده است.
نتایج این تحقیقات در نشریه An International Journal of Obstetrics & Gynaecology منتشر شده است.