2783
چگونه با کودک 1 تا 3 ماهه بازی کنیم؟

چگونه با کودک 1 تا 3 ماهه بازی کنیم؟

1401/12/10 بازدید376

نوزادان در این سن زمان بیشتری را بیدار می‌مانند و نسبت به محیط اطراف خود کنجکاوتر می‌شوند. آن‌ها قوی‌تر می‌شوند و شروع به هماهنگ کردن حرکات می‌کنند. با صحبت کردن با کودک خود و پاسخ دادن به هر نوع بیان صوتی و تهیه اسباب بازی‌های رنگارنگ متناسب با سن روند یادگیری را تشویق کنید. کودک شما با دقت به حالات صورت شما نگاه می‌کند و به صدای شما گوش می‌دهد. در حدود 2 ماهگی نوزادان از دیدن اقوام خوشحال به نظر می‌رسند و وقتی به آن‌ها صحبت می‌کنند لبخند می‌زنند. 

چگونه در یادگیری به کودک خود کمک کنیم؟

کودک خود را تشویق کنید که به "حرف زدن" ادامه دهد. به این ترتیب کودک شما در مورد زبان و گفتگو‌های رفت و برگشتی یاد می‌گیرد. اسباب‌ بازی‌های رنگارنگ با بافت‌ها، شکل‌ها و اندازه‌های مختلف را برای کودکتان فراهم کنید تا در آغوش بگیرد و آن را کشف کند.

چگونه هنگام بازی به کودک خود کمک کنیم؟

به آرامی دست‌های کودک خود را به هم بزنید 

پا‌های کودک را به آرامی حرکت دهید

از اسباب بازی مورد علاقه کودک خود استفاده کنید تا کودکتان روی آن تمرکز کند

حالات مختلف صورت را برای کودک خود ایجاد کنید تا از آن‌ها تقلید کند

با کودک خود صحبت کنید و اجازه دهید کودک شما پاسخ دهد

برای کودک خود بخوانید

هنگامی که بیدار هستید اجازه دهید کودک شما مدتی را روی شکم دراز بکشد تا به تقویت گردن و‌شانه‌ها کمک کند. همیشه در طول "زمان شکم" کودک خود را تحت نظر داشته باشید و اگر در این موقعیت خسته یا ناامید شد آماده کمک باشید. هرگز کودک را روی شکم نخوابانید. برای کاهش خطر ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی نوزادان باید به پشت بخوابند.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

طیف گسترده‌ای از رشد طبیعی وجود دارد بنابراین برخی از کودکان ممکن است زودتر یا دیرتر از دیگران مهارت کسب کنند. اگر در مورد اینکه کودکتان چگونه می‌بیند و می‌شنود سوالی دارید با پزشک کودک صحبت کنید.

 

منبع:

kidshealth.org

 

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها