فلفل قرمز:
غذاهای تند به رفع گرفتگی بینی کمک و تنفس را بهبود میبخشند. این به نوبه خود به کارکرد جوانههای چشایی شما کمک میکند و طعم غذاها را متوجه میشوید. بنابراین برای بازگرداندن اشتهای خود از فلفل قرمز و غذاهای تند استفاده کنید.
آب نارگیل:
هیدراتاسیون برای از بین بردن سموم و ویروس لازم است. میتوانید آب نارگیل یا هر نوشیدنی حاوی الکترولیت طعم دار را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا مواد معدنی مانند پتاسیم و سدیم را دوباره جایگزین کنید.
ماست:
روده شما حدود 70 درصد از سیستم ایمنی شما را در خود جای داده است بنابراین تغذیه باکتریها باعث بهبود هر چه بیشتر و زودتر شما میشود. ماست دارای پروبیوتیکهایی است که تعادل باکتریهای خوب را در روده ما حفظ میکند و یک غذای بسیار مورد نیاز برای آنفولانزای معده است.
چای سبز:
چای سبز نه تنها بدن شما را هیدراته میکند بلکه آنتی اکسیدانهای غنی برای مبارزه با رادیکالهای آزاد را نیز تامین میکند. دستگاه تنفسی فوقانی در هنگام آنفولانزا تحت تاثیر قرار میگیرد و نوشیدن چای سبز داغ با مقداری عسل راههای هوایی شما را باز میکند.
سیر:
اگرچه سیر بیشتر یک عامل طعم دهنده است اما میتوانید از خواص ضد قارچی سیر بهره مند شوید. سیر برای محافظت در برابر انواع عفونتهای دیگر مانند باکتریها و ویروسها شناخته شده است. سیر خام به کاهش علائم آنفولانزا کمک زیادی میکند و همچنین باید به عنوان یک ماده غذایی مفید مصرف شود.
لیمو و پرتقال:
بهترین مواد غذایی حاوی ویتامین C که باید هنگام ابتلا به آنفولانزا مصرف شوند عبارتند از پرتقال، لیمو، توت فرنگی و گوجه فرنگی. بنابراین مصرف این غذاها را در نظر بگیرید که مفیدتر از مصرف ویتامین C به عنوان مکمل هستند.
آب قلم:
شما به تمام منابع اضافی برای جمع آوری انواع مواد مغذی در بدن خود نیاز دارید و اسیدهای آمینه یکی دیگر از بخشهای حیاتی بدن شما هستند. سوپ قلم علاوه بر آبرسانی و تسکین گلو درد منبعی غنی از دوز غلیظ بسیاری از ویتامینها و اسیدهای آمینه است. این مواد معدنی و ویتامینها سیستم شما را تغذیه میکنند تا آن را سریعتر بهبود بخشد. میتوانید آنها را با مواد ضد التهابی مانند سیر و زنجبیل ترکیب کنید یا هنگام درست کردن سوپ از آن استفاده کنید.
نخود یا لوبیا:
اگر گزینههای گیاهخواری را ترجیح میدهید و همچنان میخواهید بخش خوبی از پروتئین را در رژیم غذایی خود دریافت کنید نخود یا لوبیا بهترین گزینه برای شما هستند به خصوص زمانی که افراد بیمار ممکن است اصرار داشته باشند که سینه مرغ بخورند. از این رو نخود یا لوبیا انتخاب مناسبی برای دریافت این پروتئینها میباشند. میتوانید آنها را به سوپ و خورشت اضافه کنید.
هنگام ابتلا به آنفولانزا چه مواد غذایی را مصرف نکنیم؟
اگر نمیخواهید بدتر شوید انواع خاصی از مواد غذایی وجود دارد که باید به هر قیمتی از آنها اجتناب کنید. غذاهایی که باعث التهاب در بدن شما میشوند و میتوانند سیستم ایمنی شما را برای مبارزه با عوامل بیماریزا مجبور کنند که عبارتند از:
چربیهای اشباع شده:
چربیهای اشباع شده مانند محصولات پخته شده (کوکیها، کیکها و غیره)، لبنیات پرچرب، گوشت قرمز و روغن میتوانند باعث التهاب شوند. بنابراین فرد باید مصرف آنها را کاهش دهد.
بیسکویت و کراکر بسته بندی شده:
غذاهایی که حاوی روغن هستند برای قلب و همچنین التهاب مضر میباشند بنابراین قبل از خوردن تنقلات بسته بندی شده مانند بیسکویت دونات، کراکر و... حتماً برچسبها را بخوانید.
الکل و کافئین:
همه ما میدانیم که در هنگام بیماری باید مصرف مایعات خود را افزایش دهیم اما مصرف نوشیدنیهای کافئین دار مانند (نوشابه، چای سیاه و قهوه) میتوانند منجر به کم آبی بدن شوند که برای سیستم ضعیف شما در طول بیماری خطرناک است. حفظ سیستم ایمنی در شرایط خوب در طول آنفولانزا ضروری است و به راحتی میتوان با خوردن و نوشیدن غذاهای مناسب با آنفولانزا مبارزه کرد.
منبع: