درست مانند خلق و خوی آب و هوا نیز میتواند روی پریود تأثیر بگذارد. اکثر زنان ممکن است تغییراتی را در قاعدگی زمانی که هوا گرم و مرطوب است تجربه کنند. تغییرات فصلی با قاعدگی شما ارتباط دارد. در طول تابستان دورهها ممکن است طولانیتر یا مکرر شوند. دختران نوجوان و زنان در دوران یائسگی بیشتر از ناپایدار بودن هورمونها رنج میبرند. طبق تحقیقات قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید میتواند منجر به تغییر در طول دوره شود. زمانی که دمای بیرون گرم است فعالیت تخمدان بیشتر و دورههای طولانیتری وجود خواهد داشت. زنانی که در هوای گرم زندگی میکنند تمایل دارند لباسهایی بپوشند که خنک باشند. این منجر به کمبود ویتأمین D میشود. سطوح پایین ویتأمین D با ذخیره ضعیف تخمدان مرتبط است.
درجه حرارت ممکن است دقیقاً بر دورههای قاعدگی تأثیر نداشته باشد اما میتواند علائم نگرانکننده مختلفی مانند خستگی، استرس، آکنه و حتی ناراحتی را ایجاد کند که اغلب در طول قاعدگی مشاهده میشود.
اکثر زنان در طول قاعدگی نیز به دلیل افزایش فعالیت در محیط گرم و مرطوب که بستر مناسبی برای رشد باکتری است از عفونت قارچی رنج میبرند. علاوه بر این عفونتهای واژن در تابستان نیز میتواند یکی از عوامل قاعدگی نامنظم باشد. تعریق بیش از حد میتواند منجر به عدم تعادل الکترولیت، خارش پوست و عفونتهای قارچی در تابستان شود.
عادات غذایی شما در تابستان میتواند بر قاعدگی تأثیر بگذارد. خوردن غذاهای گرم مانند انبه، پاپایا یا آناناس باعث میشود عادت ماهانه شما سریعتر شروع شود زیرا باعث گرما در ناحیه لگن میشوند و رحم را منقبض میکنند. حتی استرس نیز میتواند بر پریود تأثیر بگذارد.
ورزشهای منظم در طول ماههای تابستان میتواند چرخه شما را یک یا دو روز طولانیتر کند.
نوسانات هورمونی در طول قاعدگی میتواند باعث شود بدن شما آب و نمک بیشتری نسبت به معمول حفظ کند. گرمای شدید نیز منجر به کم آبی و ناراحتی در دوران قاعدگی میشود. شما در نهایت بداخلاق و عصبانی خواهید شد. همچنین در طول دوره قاعدگی خود احساس اضطراب و افسردگی خواهید کرد. همچنین پریود میتواند در توانایی شما برای انجام کارهای روزانه به راحتی اختلال ایجاد کند.
هنگام قاعدگی چه نکاتی را رعایت کنیم؟
نوشیدن آب کافی برای شما ضروری است و میتواند به شما در مدیریت کم آبی و سردرد کمک کند. برای جلوگیری از احتباس آب و نفخ سعی کنید از مصرف غذاهای شور پرهیز کنید. میوهها و سالادها را انتخاب کنید، غذاهای ناسالم، تند، روغنی و کنسرو شده را کاهش دهید، روزانه ورزش کنید تا بدون استرس و سالم بمانید، حرکات کششی ملایم انجام دهید، بهداشت شخصی را رعایت کنید، لباس زیر نخی گشاد بپوشید، مکرر حمام کنید و نوار بهداشتی یا تامپون خود را هر از گاهی عوض کنید تا از عفونت قارچی جلوگیری کنید.
منبع: